Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Vårens tapetnyheter

Tiden er inne for å tapetsere! Se Borges nye kolleksjon.

cloud_download
fullscreen
 • Susan Unger

  Foto:

 • Consept

  Foto:

 • Consept

  Foto:

 • Nature

  Foto:

 • Nature

  Foto:

 • Urban Chic

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Susan Unger er en spennende ny kolleksjon med fibertapet fra Borge som også inkluderer tekstiler. Tapetene har mange spesielle bladmønstrede design i lekre farger som gir et helhetlig eksklusivt preg. Fargene går bl.a. i beige, gull, gråaktig grønn, gråblå og sterkt rødt. Kolleksjonen har også stråtapeter i lyse toner. Tekstilene er flortynne og i lyse fargenyanser Dette er en spesialkolleksjon og er derfor ikke å finne i alle butikker som forhandler Borge tapeter og gardiner.

Concept er en moderne vinylkolleksjon med fiberbakside. Den har et mangfold av farger, både duse og noen mørkere som rødt, lilla og gråsort. Denne tapetkolleksjonen har også border som absolutt kan gjøre sitt til å sette det lille ekstra særpreget på interiøret.

Nature er som navnet tilsier inspirert av farger og strukturer i naturen og dette gjelder så vel fargene på tapetene som design. Disse vinyltapetene har tre ulike mønstre : enkle blader, åpne kvadrater og sammensatte streker. Strukturen er ganske grov som igjen gir et solid naturinspirert miljø.

Urban Chic er en ungdommelig og morsom vinyltapet inspirert av retro og litt high tech. Fargene er duse, elegante, og kolleksjonen er som skapt til interiør i stål. Ved å bruke bordene i denne kolleksjonen legger man siste hånd på verket og har dermed skapt et interiør som blir lagt merke til.

Giacaranda fikk navnet sitt fra en blomst som kun vokser i det sørlige Italia, og som bare blomstrer kort tid hvert år. Dette er en frisk tapetkolleksjon med design i striper og blomster i tillegg til de ensfargede. Det er svært mange gode farger i denne vinylkolleksjonen, og strukturen bidrar til en uformell og hyggelig atmosfære.

Dette ble brukt:

Tapet:

Susan Unger - Borge

remove_circle_outline

Concept - Borge

remove_circle_outline

Nature - Borge

remove_circle_outline

Urban Chic - Borge

remove_circle_outline

Giacaranda - Borge

remove_circle_outline
 
Les om tapetsering under "Gjør det selv".
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
close

Les mer

[Some text some message]