Kategorier
Meny
Konto
menu

FORUM

Trapp

Visninger: 1515

ingrimfj

Hei!

Jeg holder på å pusse opp et hus og trenger litt hjelp til trappa. Det er ei trapp som går gjennom tre etasjer og som er i eikeparkett. Går det an å beise parkett, hvis en sliper den ned? Eller anbefaler dere helst å male den? 

Legger ved bilde av trapp.

Mvh Ingrid

IMG_1641
siljemeum

Hei!

Det var en ganske flott trapp du har der. Dersom du sliper vekk lakken på parketten skal det ikke være noe problem å beise dette. Bare sørg for at all lakken er borte for å få et jevnt innsug og en vakker og jevn flate. Det er vanskelig å si hvor mye du kan slipe ned parketten uten å vite hvor tykk den er, så følg med. Personlig hadde jeg nok forsøkt å slipe først, og dersom resultatet ikke blir som ønsket er alltids maling en løsning :) 

Du kan beise med for eksempel oljebeis, interiørbeis eller fargesette med hardvoksolje med pigmenter. Dersom du bruker beis er det viktig å huske på å overlakkere 2 til 3 strøk for å beskytte fargen og lage et godt sliteskikt. Med harvoksolje er det ett strøk med pigmentert hardvoksolje og et strøk transparent hardvoksolje til toppstrøk.

Silje

Logg inn
Legg innlegg til forumområde
Rapporter upassende språk til moderator
Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]