Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

IFI.NO FORUM

Trapp

 1
 ingrimfj
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 2

Hei!

Jeg holder på å pusse opp et hus og trenger litt hjelp til trappa. Det er ei trapp som går gjennom tre etasjer og som er i eikeparkett. Går det an å beise parkett, hvis en sliper den ned? Eller anbefaler dere helst å male den? 

Legger ved bilde av trapp.

Mvh Ingrid

IMG_1641
0
 2
 siljemeum
  • Poengsum: 20
  • Innlegg: 16

Hei!

Det var en ganske flott trapp du har der. Dersom du sliper vekk lakken på parketten skal det ikke være noe problem å beise dette. Bare sørg for at all lakken er borte for å få et jevnt innsug og en vakker og jevn flate. Det er vanskelig å si hvor mye du kan slipe ned parketten uten å vite hvor tykk den er, så følg med. Personlig hadde jeg nok forsøkt å slipe først, og dersom resultatet ikke blir som ønsket er alltids maling en løsning :) 

Du kan beise med for eksempel oljebeis, interiørbeis eller fargesette med hardvoksolje med pigmenter. Dersom du bruker beis er det viktig å huske på å overlakkere 2 til 3 strøk for å beskytte fargen og lage et godt sliteskikt. Med harvoksolje er det ett strøk med pigmentert hardvoksolje og et strøk transparent hardvoksolje til toppstrøk.

Silje

0
 1
 
  • Poengsum: 0
  • Innlegg: 0
0
Rapporter

Tarkett annons