IFI logo
Se flere bilder
Tid for tapet

Foto:

Tid for tapet

Salget av tapet har skutt i været det siste året. Nordmenn har sett seg lei på alle de hvite og beige veggene, og vil ha farger og liv i hjemmene sine.

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bernt N. Kaasa i Tanum Tekstil bekrefter denne utviklingen.

- Hver dag kommer det folk innom som kjøper tapet i allverdens mønster og farger. Og utvalget er stort! Kaasa forteller at det aldri før har vært så mye spennende å velge mellom som nå!

- Kundene syns det er gøy å se det enorme utvalget og mange eksperimenterer med tapet i sterke farger og morsomme mønstre. Og da gjerne på bare én vegg.

Fort gjort med fibertapet!

Det har skjedd en aldri så liten revolusjon i tapetmarkedet siden 1970-årene. Nye kvaliteter med fiberbakside har ført til at det er blitt mye enklere å tapetsere.

- Glem alt om tapet som skal forfuktes og som krøller og krymper. Nå kan du henge tapetlengdene rett opp på veggen etter at du har påført lim med en malerull - enklere blir det ikke!

Publikumsmessen 18. - 21. november

Er du nysgjerrig på hva som fins av tapet på markedet, eller lurer du på hva slags tapet du skal velge til hjemmet ditt, kan du ta en tur innom Publikumsmessen på Lillestrøm i helgen. Her står tapetfolket sammen på stand for å vise alle de siste kolleksjonene på markedet, og du kan få gode råd og hjelp til valg av tapet av ekspertene. I tillegg vil det foregå demonstrasjoner på hvordan man skal tapetsere i bakgrunnen, der de som ønsker det skal få prøve seg.

Tapetstanden finner du i Hall D, stand 03-10

Publikumsmessen 18. - 21. nov.

Åpningstider:

Torsdag: 12:00 - 20:00

Fredag: 12:00 - 20:00

Lørdag: 10:00 - 18:00

Søndag: 10:00 - 18:00

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.