Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Tapetnyheter akkurat nå

Høsten står for dør og nyheter på interiørfronten er ute i markedet. En hel del foretrekker riktignok å pusse opp på sommerstid ? med muligheter til å åpne vinduer og dører og slippe lyset inn, men da er det jo også så mye annet å ta seg til... - Nå er det definitivt interiørtid.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tapetnyheter akkurat nå

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mange nye tapetkolleksjoner tar nå veien ut i forretningene. Norske leverandører representerer i stor grad utenlandske produsenter ettersom det foregår svært liten tapetproduksjon i Norge. Ofte blir denne produksjonen tilpasset det skandinaviske marked. Her presenterer vi noen av høstens nyheter.

Hele fargeskalaen er med i tapetkolleksjonen Atami, en belgisk produksjon. Det er en sterk vinyltapet, som så mange av kolleksjonene i det norske marked. Med vinyltapet finnes alle muligheter til å lage strukturer - i denne kolleksjonen er det firkanter og blomster som går igjen  - også i de matchende, tilhørende border. Som vi ser - pastellfarger er fortsatt populært.

Dele på Pinterest

Annonse

Inspirasjon hentes fra hele kloden - Yokoso er først og fremst en japansk-inspirert kolleksjon som har mye av naturutseende over seg - sjøgress-imitasjon og jordfarger, men også denne tapetboken er mangfoldig med sterkere kontrastfarger - til og med metallic-look. Firkantede mønstre går igjen også her (bilde 2).

Dele på Pinterest

Fintapeter i kolleksjonen Regalis, som har vært i det norske marked i mange år, bærer alle preg av litt italiensk dekadens, hvor den også er produsert. Det er er tykk stiltapet i vinyl med matchende border og gardiner til tapetet. Dette er noe for hjemmets finere rom.

Dele på Pinterest

Tapetdesignere går ofte tilbake i tid for å finne ideer og inspirasjon - så mye er jo gjort før. Det er også tilfelle med den svenske tapetkolleksjonen Corretto. Tapetboken skiller seg også noe ut fordi det er en papirtapet med limtrykk. Mønstrene er retroinspirert, samtidig som det finnes ensfargede varianter. Det er gjenskapt fargetoner i brunt og andre jordfarger.

Dele på Pinterest

Disse fører produktene:

Storeys of Lancaster tlf. 63 84 68 20

LES OGSÅ
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
SISTE ARTIKLER
Annonse
Annonse
[Some text some message]