Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Tapet - ikke bare en veggpryd

Et tapet kan gjøre underverker i hjemmet - ikke bare på veggen! Hvorfor kun bruke maling, hvis du skal gi det gamle møbelet en ny look? Sett et lekkert tapet på skuffefrontene, eller tapetser innsiden av skapet!

cloud_download
fullscreen
 • Tapet - ikke bare en veggpryd

  Foto: Produsentene

 • Stusstrinnene på trappen blir dekorative og noe annerledes hvis de kles inn med tapet.

  Foto:

 • Istedenfor løpere av teksil, og tunge damaskduker som skal vaskes etterpå, lager du en kul borddekning med tapet!

  Foto:

 • Lagringsplass får man aldri for mye av, og med noen enkle grep har du laget både en dekorativ og pen vegghylle. Tapetdekoren er lett å skifte ut etter sesong eller humør.

  Foto:

 • Kombiner maling og tapet for et annerledes og lekkert resultat. Sett gjerne tapetet på skråss eller tvers.

  Foto:

 • Innsidene og hyllene i skap kan med fordel kles med tapet.

  Foto:

 • Et gammelt kjøkken friskes lett opp med litt tapet, i påvente av den store oppussingen. Beskytt med fordel tapetet med noe lag klar, vanntynnet lakk.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Er du blitt forelsket i et nytt tapet? Du trenger ikke å tapetsere om et helt rom, heller ikke en gang hel vegg! De nye lekre mønstrene er i seg selv lekre dekorelementer. Tapet kan brukes til mye mer vi vanligvis tenker oss. En tapetrull til et par hundrelapper kan være en stor hjelper også nå gamle møbler skal pusses opp.

Monter på skrå

Har den gamle brune kommoden fin fasong og er praktisk å ha? Men er akk så stygg? En liter blank maling og et lekkert tapet kan utgjøre forskjellen mellom søppelbingen og hedersplassen der hjemme! Et stripet tapet blir lekker montert på langs, tvers og på skrå! Sammen med blank sort maling forvandles den slitte kommoden til noe trendy og helt nytt.

Bilder og lamper

Også innsidene av skap kan gjerne prydes av et tapet som går i stil med interiøret ellers. Du kan også sette inn litt tapet i en bilderemme, bruke klesklyper til å henge en høyde over gardinstangen eller dekke bordet med en løper av en tapethøyde i et lekkert design!

Du kan lage en ny lampeskjerm, kle inn boksene der du oppbevarer sommertøyet, eller bare stifte opp en mønstret tapethøyde på en ensfarget vegg

Kanskje finner du flere ting som kan ha det godt av litt tapet? Kle en pappeske, sett tapetet bak glass og ramme på veggen, kle stusstrinnene i trappen med et kult tapet

Fra fondvegg til fondhøyde

Med noen hundrelapper brukt i en tapetrull eller to er du kommet langt i å fornye hjemmet med et minimum arbeid.

Også om du faktisk vill sette opp et tapet mer permanent, trenger du ikke ta for deg en hel vegg. Fondveggen kan krympes til en høyde eller to: To-tre høyder rundt et hjørne gir et helt nytt rom, og én høyde av et spesielt tapet kan bli et flott pryd midt på en vegg.  

Bare fantasien setter grenser!

Oppdatert: 02.01.2014  

Mer informasjon

Borge

Astex

Fantasi Interiør

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]