IFI logo
Se flere bilder
Tapet - ikke bare en veggpryd

Foto: Produsentene

Tapet - ikke bare en veggpryd

Et tapet kan gjøre underverker i hjemmet - ikke bare på veggen! Hvorfor kun bruke maling, hvis du skal gi det gamle møbelet en ny look? Sett et lekkert tapet på skuffefrontene, eller tapetser innsiden av skapet!

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Er du blitt forelsket i et nytt tapet? Du trenger ikke å tapetsere om et helt rom, heller ikke en gang hel vegg! De nye lekre mønstrene er i seg selv lekre dekorelementer. Tapet kan brukes til mye mer vi vanligvis tenker oss. En tapetrull til et par hundrelapper kan være en stor hjelper også nå gamle møbler skal pusses opp.

Monter på skrå

Har den gamle brune kommoden fin fasong og er praktisk å ha? Men er akk så stygg? En liter blank maling og et lekkert tapet kan utgjøre forskjellen mellom søppelbingen og hedersplassen der hjemme! Et stripet tapet blir lekker montert på langs, tvers og på skrå! Sammen med blank sort maling forvandles den slitte kommoden til noe trendy og helt nytt.

Bilder og lamper

Også innsidene av skap kan gjerne prydes av et tapet som går i stil med interiøret ellers. Du kan også sette inn litt tapet i en bilderemme, bruke klesklyper til å henge en høyde over gardinstangen eller dekke bordet med en løper av en tapethøyde i et lekkert design!

Du kan lage en ny lampeskjerm, kle inn boksene der du oppbevarer sommertøyet, eller bare stifte opp en mønstret tapethøyde på en ensfarget vegg

Kanskje finner du flere ting som kan ha det godt av litt tapet? Kle en pappeske, sett tapetet bak glass og ramme på veggen, kle stusstrinnene i trappen med et kult tapet

Fra fondvegg til fondhøyde

Med noen hundrelapper brukt i en tapetrull eller to er du kommet langt i å fornye hjemmet med et minimum arbeid.

Også om du faktisk vill sette opp et tapet mer permanent, trenger du ikke ta for deg en hel vegg. Fondveggen kan krympes til en høyde eller to: To-tre høyder rundt et hjørne gir et helt nytt rom, og én høyde av et spesielt tapet kan bli et flott pryd midt på en vegg.  

Bare fantasien setter grenser!

Mer informasjon

Borge

Astex

Fantasi Interiør

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.