Kategorier

Meny

Konto

Se opp for teppekanten!

Enten du vil ha lange frynsekanter eller tappekanter i farger eller kanskje bare en diskret båndkant av trå til teppet ditt, så er kanteverkstedet til Teppeabo behjelpelig med det meste.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Se opp for teppekanten!

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra et lager på over 300 forskjellige tepper kan du velge akkurat det teppet du vil ha, i den størrelsen og fasongen du ønsker, og med den kantingen du ønsker. Teppeabo på Bryn i Oslo er det eneste utsalgsstedet som har et eget kanteverksted i samme butikk, og er det eneste stedet i Norge som kan lage båndkanter på sisal- og kokostepper.

Rett fra rull

- Gulvtepper kjøpes best og billigst rett fra rull da det gir kunden stor valgfrihet og anledning til å få akkurat det teppet de trenger i ønsket form og størrelse, forteller daglig leder Bjørn Wibe. Tappeabo selger både ekte håndknyttede tepper og maskinvevde tepper, og lager avpassende tepper og løpere til hjem og bedrifter, utstillinger, biler, båter, balkonger, trapper og inngangspartier.

      

Stas med tepper

Tepper er både praktiske og dekorative, de hindrer slitasje, er varmeisolerende og lyddempende og er i tillegg et flott dekorativt element i innredingen. Tappeabo stiller også med et eget team av profesjonelle leggere hvis du trenger hjelp til å få teppet på plass eller til å fjerne gamle tepper og belegg.

Teppekant pr. meter: kr 45,-

Kanting av båttepper pr. meter: kr 65,-

Bånd på sisal og kokos pr. meter: kr 140,-

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]