Kategorier

Meny

Konto

Relansering av Sanderson

Etter et par års fravær på det norske markedet, er Sandersons kjente og kjære tapet- og tekstildesign igjen å finne i butikkene.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Relansering av Sanderson

Foto: Produsentene

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sanderson er et internasjonalt anerkjent merkenavn innen farge- og interiørbransjen, som tilbyr et omfattende utvalg av møbelstoffer, tapet og tekstiler med originale design som strekker seg fra 1860 tallet og frem til i dag. Sanderson kolleksjonene selges over hele verden, i over 70 land, og relanseres i disse dager i Norge gjennom ny distributør; Interiøragenturer J. Sveen AS.

- Vi er veldig stolte over å kunne representere et verdenskjent merke som Sanderson. Sanderson har en helt unik historie i og med at bedriften har eksistert i over 140 år, og at flere av designene fra midten av 1800-tallet er like aktuelle i dag som de var den gang, forteller Kristin Brennjord hos Interiøragenturer.

Klassiske blomstertrykk

De fleste forbinder nok navnet Sanderson med store, klassiske blomstertrykk, som på mange måter har vært bedriftens varemerke. Men det er bare et lite utsnitt av hva de har å tilby.

- Siden Sanderson ble opprettet i 1860 i London kjøpte selskapet opp stadig flere veletablerte tapetfabrikker i løpet av 1900-tallet, og sitter i dag på et enormt arkiv av originale design, blant annet fra kjente tekstildesignere som William Morris, Walter Crane og Voysey.

I dag selger Sanderson en blanding av både gamle og nye design, og Kristin Brennjord kan fortelle at de har kommet med mye nytt de siste årene.

- Jeg gleder meg veldig til å vise kundene alt det spennende Sanderson har å by på, og tilbakemeldingene så langt har vært utelukkende positive!

.

Disse fører produktet:

Sanderson tapet og tekstiler: Interiøragenturer J. Sveen AS, tlf 22 54 03 00

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]