Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Permanent åpning av tette avløp

  •  
  •   Publisert:
Har du delvis eller helt tette avløp, dårlig lukt fra avløp, eller ønsker du rett og slett å forebygge? Her er løsningen til hvordan du kan åpne alle typer tette avløp, og hvordan du forhindrer at de tetter seg igjen.

Mer informasjon

Hår, såpe, tannkrem, fett, matrester, slam. Når du tenker over det er det ikke rart det fort kan tette seg i vasken. Det er derimot svært irriterende med sakterennende avløp, og det kan for mange bli tiltak å skulle kjøre full prosedyre med avløpsåpning hver andre måned. Sammen med Krefting & CO har vi funnet veien å gå til et varig åpent avløp. 

 

Vedlikehold vil holde rørene åpne

Tette avløp kan alltids åpnes med en avløpsåpner, men for å forebygge ny tetting bør det vedlikeholdes jevnlig. I videoen over er det brukt to forskjellige avløpsåpnere - en sterkere avløpsåpner i gel-form for å åpne en helt tett vask og en snillere, biologisk avløpsåpner i væske-form for å åpne en delvis tett dusj. Til slutt forebygges det med biologiske avløpsrensere, små "pinner" som dyttes nedi avløpet og løser opp organisk avfall jevnlig. For å holde det friskt og luktfritt skal det også helles på en dæsj rørvask jevnlig. 

Gjør det skikkelig

Behandlingen er enkel, men stegene må gjøres skikkelig. Vanlige feil som gjøres av mange er å ikke la det virke lenge nok eller ha for lav temperatur på vannet som helles over på slutten. Les bruksanvisningen på baksiden nøye for å forhindre å måtte gjøre det om igjen. 

Dette ble brukt:

  • Avløpsåpnere: Plumbo Proff Aktiv Gel avløpsåpner, Plumbo Naturent biologisk avløpsrens
  • Vedlikeholdsprodukter: Plumbo Rørvask, Plumbo Naturent biologiske avløpsrensere
Les også Plumbo fjerner heksesot

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: