IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
La veggene vise hvem du er

Foto: Mr Perswall/Borge

La veggene vise hvem du er

Er du en skikkelig lesehest? Hobbymusiker? Eller kanskje lidenskapelig opptatt av gamle vinylplater? Vis det! Med det rette fototapetet kan du virkelig integrere personligheten din i interiøret.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blant høstens tapetnyheter finner man de lekreste fototapeter med spektakulære mønstre tilpasset den enkeltes personlighet. I tapetkolleksjonen Communication fra Mr Perswall og Borge er det satt fokus på muligheten til å formidle, og ifølge produsenten er det en egen historie bak hver eneste design. Her finner man alt fra avisbunker og hyller fylt til randen med bøker til pianotangenter og surdeigsoppskrifter .  

Tilpass veggen din

På produsentens hjemmeside, mrperswall.no, kan man se samtlige motiver og fargesammensetninger, og bestille dem i akkurat den størrelsen man ønsker. En vegg med ukurante mål er med andre ord ingen hindring. Bare skriv inn målene, og se umiddelbart hvordan veggen vil se ut med det aktuelle bildet. 

Tapetene er produsert på en god fiberkvalitet som er enkel å sette opp, og har høy lysekthet og holdbarhet.

 

Mer informasjon

www.borge.no

www.mrperswall.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.