Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Helt strøkent med fargehjelp

Et nytt konsept kalt «Helt strøkent» skal hjelpe deg gjennom hele oppussingsprosessen, fra å velge rett maling og riktige farger, til å få malejobben utført av dyktige håndverkere.

cloud_download
fullscreen
 • Helt strøkent med fargehjelp

  Foto: Pure & Original

 • <b>FARGEHJELP:</b> Med flere som ønsker farger på veggene, trenger vi god fargeveiledning.

  Foto: Iris Floor/Pure & Original

 • <b>DREAM TEAM:</b> Pure & Original, Hana Alendar og malerne i GBS Malerservice vil tilby full pakke.

  Foto: Pure & Original

 • <b>SAMARBEID:</b> Idar Stensvold hos Pure & Original håper samarbeidet vil bidra til at flere blir tryggere på farge- og produktvalg.

  Foto: Pure & Original

 • <b>GODT KJENT:</b> Både GBS Malerservice og Hana Alendar kjenner Pure & Original sine produkter godt, noe som legger et godt grunnlag for kompetent veiledning og utførelse.

  Foto: Pure & Original

 • <b>DREAM TEAM:</b> Pure & Original, Hana Alendar og malerne i GBS Malerservice vil tilby full pakke.

  Foto: Pure & Original

 • <b>FRA A TIL Å:</b> Hensikten med samarbeidet er å kunne tilby alt fra veiledning på farge og produkt, til utførelse av høy kvalitet.

  Foto: Pure & Original

Annonse
Pure & Original Helt Strøkent

FRA A TIL Å: Hensikten med samarbeidet er å kunne tilby alt fra veiledning på farge og produkt, til utførelse av høy kvalitet.
camera_alt (Pure & Original)

Konseptet ble lansert forrige uke, og er et samarbeidsprosjekt mellom tre aktører på Innlandet. Fargeekspert Hana Alendar, også kjent som HanaStyle, malingprodusent Pure & Original og GBS Malerservice har gått sammen for å tilby en totalløsning med gratis fargeveiledning, miljøvennlig kvalitetsmaling og sertifiserte malere.

– Flere og flere velger Pure & Original gjennomgående i sine hjem, og flere og flere spør oss om ikke vi kan tilby hele verdikjeden fra veiledning på farge og produkt, til utførelse av selve jobben. Det er dette «Helt strøkent» skal være – ekte håndverk fra A til Å, forteller Idar Stensvold hos Pure & Original.

Et stødig samarbeid

GBS Malerservice, HanaStyle, Pure & Original

GODT KJENT: Både GBS Malerservice og Hana Alendar kjenner Pure & Original sine produkter godt, noe som legger et godt grunnlag for kompetent veiledning og utførelse.
camera_alt (Pure & Original)

For å kunne tilby det beste av det beste, har malingleverandøren valgt å samarbeide med en fargerådgiver og malermesterbedrift som er godt kjent med deres produkter.

– Fordelene er at du får god og personlig fargerådgivning på Pure & Original sine produkter, den beste og mest miljøvennlige malingen samt sertifiserte malere som kjenner våre produkter meget godt. I tillegg får du personlig veiledning på valg av rett produkt til forskjellige overflater og rom, sier Stensvold.

En fargerevolusjon krever råd

Det er mange som ønsker flere farger på veggene hjemme, men som er litt usikre på hvor de skal begynne.

– Vi lever midt oppi en fargerevolusjon, og behov for hjelp til å gjøre de rette valgene blir større og større. Våre fargeveiledere er blant de beste i bransjen, og sikrer gode valg både på farge og type produkt som bør velges i forskjellige rom. Valg av rett type maling i rett rom er jo nesten like viktig som fargen. Her har vi mer enn 10 års erfaring, og vil gi alle personlig rådgivning, sier han.

«Helt strøkent» er nå lansert på Innlandet, men Stensvold har ambisjoner om å utvide konseptet.

– Vi er allerede i samtaler med andre forhandlere av Pure & Original Paint om å lansere konseptet flere steder i landet, avslutter han.

Pure & Original fargehjelp

FARGEHJELP: Med flere som ønsker farger på veggene, trenger vi god fargeveiledning.
camera_alt (Iris Floor/Pure & Original)

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Tarkett annons
[Some text some message]