Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

 annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Helsparkling? Nei, takk!

  •  
  •   Publisert:
 
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Å sparkle et helt rom er både tidkrevende og kjedelig. Men det fins et alternativ som kan gi glatte og slette vegger på halve tiden.

Er du lei gammel strietapet? Ønsker du helt slette og blanke vegger? Men orker ikke arbeidet med sparklingen? Da skal du prøve en av de mange underlagsdukene i fiber som fins på markedet. Underlagsdukene ser ut som litt tykke tapet og skal henges opp på samme måte som en vanlig fibertapet. Fordelen er at du kan henge dem utenpå gammel glassfiberstrie og likevel få en helt glatt og jevn overflate. Resultatet er et ypperlig underlag for maling eller ny tapet! 

Slik gjør du:

. Veggen må være helt ren før du begynner. Ujevnheter eller rifter sparkles og slipes.

. Deretter påfører du lim på veggen i et jevnt og tynt lag med en langhåret malerrull. Bruk forlengerskaft så går det mye rakere! Spør din forhandler om hvilken type lim de anbefaler.

. Deretter henges underlagsduken opp som en vanlig fibertapet. Bruk en tapetsletter til å stryke ut eventuelle luftbobler, og fjern limsøl med en våt svamp fortløpende. Les mer om tapetsering her på www.ifi.no

. La veggen stå i minst et døgn før du maler eller legger ny tapet.  

Les også Lure tips til tapetjobben

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: