IFI logo
Se flere bilder
Fra barns fantasiverden til de klassiske

Foto: Produsenter og Tor Henning Støldal/ifi.no

Fra barns fantasiverden til de klassiske

Utesesong er også innesesong. Det betyr at når vår og sommer kommer, når de fleste tenker på at husfasadene bør vaskes, males eller beises, ja da passer det kanskje aller best å iverksette planene med interiøret. Med åpne dører og vinduer og lange dager er det en praktisk tid å pusse opp hus eller leilighet.

Tor Henning Støldal

Tor Henning Støldal
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det står ikke på utvalget i disse dager. De produsenter som hyppigst lanserer nye kolleksjoner finner vi innenfor tapet- og tekstilbransjen. De store messene både internasjonalt og her i landet arrangeres allerede i januar - årets motetrender er raskt på vei ut hos norske forhandlere.

Men det er flere lanseringer nå; de kalles ofte mellomlanseringer. Blant annet ble London Design Week 2007 arrangert i midten av mars i Design Centre i Londons Chelsea Harbour hvor mange av de store engelske aktører er representert. Det betyr at nyhetene på kort tid også er å finne her i landet. Ellers lanserer norske leverandører sine tapet- eller tekstilkolleksjoner uavhengig av messer og utstillinger.

Her skal vi ta en gjennomgang av deler av vårens og sommerens nyheter og trender. Det spenner fra barnekolleksjoner med Disney og raske biler til fransk eleganse i empirestil! Se billedserien.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.