Kategorier

Meny

Konto

Fra barns fantasiverden til de klassiske

Utesesong er også innesesong. Det betyr at når vår og sommer kommer, når de fleste tenker på at husfasadene bør vaskes, males eller beises, ja da passer det kanskje aller best å iverksette planene med interiøret. Med åpne dører og vinduer og lange dager er det en praktisk tid å pusse opp hus eller leilighet.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fra barns fantasiverden til de klassiske

Foto: Produsenter og Tor Henning Støldal/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det står ikke på utvalget i disse dager. De produsenter som hyppigst lanserer nye kolleksjoner finner vi innenfor tapet- og tekstilbransjen. De store messene både internasjonalt og her i landet arrangeres allerede i januar - årets motetrender er raskt på vei ut hos norske forhandlere.

Men det er flere lanseringer nå; de kalles ofte mellomlanseringer. Blant annet ble London Design Week 2007 arrangert i midten av mars i Design Centre i Londons Chelsea Harbour hvor mange av de store engelske aktører er representert. Det betyr at nyhetene på kort tid også er å finne her i landet. Ellers lanserer norske leverandører sine tapet- eller tekstilkolleksjoner uavhengig av messer og utstillinger.

Her skal vi ta en gjennomgang av deler av vårens og sommerens nyheter og trender. Det spenner fra barnekolleksjoner med Disney og raske biler til fransk eleganse i empirestil! Se billedserien.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]