Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Fra barns fantasiverden til de klassiske

Utesesong er også innesesong. Det betyr at når vår og sommer kommer, når de fleste tenker på at husfasadene bør vaskes, males eller beises, ja da passer det kanskje aller best å iverksette planene med interiøret. Med åpne dører og vinduer og lange dager er det en praktisk tid å pusse opp hus eller leilighet.

cloud_download
fullscreen
 • Fra barns fantasiverden til de klassiske

  Foto: Produsenter og Tor Henning Støldal/ifi.no

 • Barnekolleksjoner tas på alvor: Engelske Harlequin har lansert en kolleksjon de kaller Far Far Away, som peker på hvordan også barn i tidlig alder får reise og se verden. Her er det fantasi og farger fra mange forskjellige kulturer, kreert av en ung designer med bakgrunn i illustrering av barnebøker. Kolleksjonen føres av Tapethuset.

  Foto:

 • London Design Week i Chelsea Harbour viste nye tapet- og tekstiltrender.

  Foto:

 • Fra oppkjørselen til Chelsea Harbour og London Design Week.

  Foto:

 • En klar tapettrend med mønstre og teksturer hentet fra naturen - store blomster- og bladmotiv, kombinert med ensfargede innslag, altså muligheter til kombinasjon i rommet. Fra Borge-kolleksjonen Credo - en fibertapet.

  Foto:

 • Med alle preg av dagens mote - store mønstre og ornamenter i til dels blanke og metalliske innslag. Glamour-kolleksjonen føres av Borge.

  Foto:

 • Far Far Away-kolleksjonen fra Harlequin/Tapethuset har motiver fra folkedrakter til jungelmotiv og eskimoer, fra London og Paris til eksotiske innslag i India og Kina. Kort sagt - hele barnerommet kan bli en global fantasiverden.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Det står ikke på utvalget i disse dager. De produsenter som hyppigst lanserer nye kolleksjoner finner vi innenfor tapet- og tekstilbransjen. De store messene både internasjonalt og her i landet arrangeres allerede i januar - årets motetrender er raskt på vei ut hos norske forhandlere.

Men det er flere lanseringer nå; de kalles ofte mellomlanseringer. Blant annet ble London Design Week 2007 arrangert i midten av mars i Design Centre i Londons Chelsea Harbour hvor mange av de store engelske aktører er representert. Det betyr at nyhetene på kort tid også er å finne her i landet. Ellers lanserer norske leverandører sine tapet- eller tekstilkolleksjoner uavhengig av messer og utstillinger.

Her skal vi ta en gjennomgang av deler av vårens og sommerens nyheter og trender. Det spenner fra barnekolleksjoner med Disney og raske biler til fransk eleganse i empirestil! Se billedserien.

Oppdatert: 21.02.2014  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
close

Les mer

[Some text some message]