Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Design din skreddersydde veggdekor

Det finnes et hav av ferdige sjablonger, tapeter og stickers. Men finner du ikke helt det du er på jakt etter, finnes det spesialiserte malerfirmaer med utstyr som lar deg skape din helt egen dekor uten å måtte forholde deg til gitte maler.

 • Bare fantasien setter begrensninger! Hva ville poden sagt til et slikt soverom?

  Foto:

 • Eller kanskje et bilde der du jogger på stranden kan holde motivasjonen oppe til å trene hele vinteren?

  Foto:

 • Maskinene gjør at vi rakst og enkelt kan produsere skreddersydde interiør- og dekorløsninger, sier malermester Tina Juuhl-Sivertsen i Bratfoss.

  Foto:

 • Eller du kan leke designer og lage ditt helt unike tapet!

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Individualisme og personlig preg på interiøret er en viktig del av nåtidens trender. Hadde det ikke vært tøft å lage et eget familieemblem eller monogram til veggen hjemme? Eller designe sin egen tapet? Det finnes firmaer som jobber for å la deg gjøre nettopp dette.

Spesialmaskiner gjør jobben

Alliero-selskapet Malermester M. Bratfoss er blant Norges fremste fagmiljøer på sitt felt, og har nå lansert enda en tjeneste innen dekor: Bratfoss Design. Firmaet har nylig investert i flere toppmoderne og avanserte sjablong- og kuttemaskiner, som forenkler hele prosessen med å lage skreddersydd design.

- Maskinene gjør at vi raskt og enkelt kan produsere unike og skreddesydde interiørdekor- og profilløsninger i form av alt fra tapeter og malte sjablongmotiver til utvendig skilting. Dermed er det enklere å skape sin egen identitet og atmosfære i kontorer og private hjem, sier malermester Tina Juuhl-Sivertsen i Bratfoss.

Malerfirmaet kan levere ferdig, skreddersydd materiell på bestilling, men har også spisskompetanse og kapasitet på materialvalg, montering, dekormaling og andre relaterte oppgaver.

Mer informasjon

www.bratfoss.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons

Les mer

[Some text some message]