Kategorier

Meny

Konto

Design din skreddersydde veggdekor

Det finnes et hav av ferdige sjablonger, tapeter og stickers. Men finner du ikke helt det du er på jakt etter, finnes det spesialiserte malerfirmaer med utstyr som lar deg skape din helt egen dekor uten å måtte forholde deg til gitte maler.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Design din skreddersydde veggdekor

Foto: iStock, Malermester M. Bratfoss, Yvonne Wilhelmsen

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Individualisme og personlig preg på interiøret er en viktig del av nåtidens trender. Hadde det ikke vært tøft å lage et eget familieemblem eller monogram til veggen hjemme? Eller designe sin egen tapet? Det finnes firmaer som jobber for å la deg gjøre nettopp dette.

Spesialmaskiner gjør jobben

Alliero-selskapet Malermester M. Bratfoss er blant Norges fremste fagmiljøer på sitt felt, og har nå lansert enda en tjeneste innen dekor: Bratfoss Design. Firmaet har nylig investert i flere toppmoderne og avanserte sjablong- og kuttemaskiner, som forenkler hele prosessen med å lage skreddersydd design.

- Maskinene gjør at vi raskt og enkelt kan produsere unike og skreddesydde interiørdekor- og profilløsninger i form av alt fra tapeter og malte sjablongmotiver til utvendig skilting. Dermed er det enklere å skape sin egen identitet og atmosfære i kontorer og private hjem, sier malermester Tina Juuhl-Sivertsen i Bratfoss.

Malerfirmaet kan levere ferdig, skreddersydd materiell på bestilling, men har også spisskompetanse og kapasitet på materialvalg, montering, dekormaling og andre relaterte oppgaver.

Mer informasjon

www.bratfoss.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]