IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Design din skreddersydde veggdekor

Foto: iStock, Malermester M. Bratfoss, Yvonne Wilhelmsen

Design din skreddersydde veggdekor

Det finnes et hav av ferdige sjablonger, tapeter og stickers. Men finner du ikke helt det du er på jakt etter, finnes det spesialiserte malerfirmaer med utstyr som lar deg skape din helt egen dekor uten å måtte forholde deg til gitte maler.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Individualisme og personlig preg på interiøret er en viktig del av nåtidens trender. Hadde det ikke vært tøft å lage et eget familieemblem eller monogram til veggen hjemme? Eller designe sin egen tapet? Det finnes firmaer som jobber for å la deg gjøre nettopp dette.

Spesialmaskiner gjør jobben

Alliero-selskapet Malermester M. Bratfoss er blant Norges fremste fagmiljøer på sitt felt, og har nå lansert enda en tjeneste innen dekor: Bratfoss Design. Firmaet har nylig investert i flere toppmoderne og avanserte sjablong- og kuttemaskiner, som forenkler hele prosessen med å lage skreddersydd design.

- Maskinene gjør at vi raskt og enkelt kan produsere unike og skreddesydde interiørdekor- og profilløsninger i form av alt fra tapeter og malte sjablongmotiver til utvendig skilting. Dermed er det enklere å skape sin egen identitet og atmosfære i kontorer og private hjem, sier malermester Tina Juuhl-Sivertsen i Bratfoss.

Malerfirmaet kan levere ferdig, skreddersydd materiell på bestilling, men har også spisskompetanse og kapasitet på materialvalg, montering, dekormaling og andre relaterte oppgaver.

Mer informasjon

www.bratfoss.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.