Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Vinterens tapettrender: Noe for alle

Høstens tapettrender har noe for enhver smak; alt fra fargerike batikk- og retromønster til blomster, lin og betong er lov. Én vegg eller alle fire vegger med tapet - det er opp til deg. Her er et utvalg av vinterens hotteste tapeter.

cloud_download
fullscreen
 • Vinterens tapettrender: Noe for alle

  Foto: Produsentene

 • Imitasjonene i Elements fra Borge har blitt en av sesongens store salgsuksesser.

  Foto:

 • Spennende mønster i lune farger i kolleksjonen Aurora fra Storeys.

  Foto:

 • Kolleksjonen Pip er kjent for sine morsomme design. Tapetet er fra Eijffinger og er tilgjengelig via Astex.

  Foto:

 • Fioton fra Fiona/Flügger er en morsom variant.

  Foto:

 • Delphine fra Harlequin/Tapethuset.

  Foto:

 • Bohemian fra Fantasi interiør.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Tapet er en av årets store trender, og nå skal det gjerne være tapet på alle fire vegger. Tapetsering er kanskje den enkleste og raskeste måten å få total forvandling i et rom.  Et utall av farger og mønster gir mulighet til å løfte interiøret til nye høyder.  

Enten du går for én vegg eller tapet rund baut finnes det garantert et mønster som passer din stil. Noen få ruller er alt som skal til for å gi boligen en helt ny stil.

Her er noen av vinterens høydepunkter:

Troverdige imitasjoner eller ekte vare

Det er ikke nødvendig å bo i et omgjort fabrikkbygg for å få en industriell stil. Tapet med etterligninger av betong og rustikt tre er en av de virkelig store trendene om dagen. Imitasjonene er imponerende troverdige, og finner i et fargespekter som passer godt til den dunkle veggtrenden vi nå er inne i.

En annen nyhet er tekstiltapet av lin. Med naturlige farger og duse farger, kan tapet i 100 prosent lin gi akkurat den lune atmosfæren man er på jakt etter.

Farger og fest

Selv om vi ser mye av den lune stilen om dagen, går mange eksperter og venter på et stilskifte med mer farger. Ønsker du å friske opp hjemmet med ordentlige gladfarger, er i alle fall muligheten definitivt tilstede.

Batikk, retromønster eller blomster i frekke fargekombinasjoner kan bli tøffe blikkfang når man er ute etter noe litt spesielt.

Blomstereng på veggen

Blomstertrenden vi har sett en stund er på ingen måte på retur ennå. Alt fra delikate planter i duse farger til fargesterke blomster i kombinasjon med metalliske effekter er tilgjengelig. Alt er like riktig i trendbildet – spørsmålet er bare hvilken variant som er riktig for deg!

 

Oppdatert: 10.01.2012  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]