IFI logo
Se flere bilder
Urban med fototapet

Foto: Borge

Urban med fototapet

Om du ønsker å fremheve den urbane industristilen, kan det være en mulighet å bruke fototapet på deler av en vegg.

Lise Mette Kjellberg

Lise Mette Kjellberg
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Flere og flere velger en minimalistisk stil i stua med få møbler og mye veggplass. Et fototapet vil gjøre seg godt i et slikt hjem, da bildet vil ta mye fokus og bli forsterket av den enkle stilen. Veggen vil bli som et lerret, og det naturlige midtpunktet i stua.   

Egne bilder


Mr Perswall, som er en av produsentene for fototapet, gir deg mulighet til å laste opp ditt eget bilde til tapetet. Dermed kan du bruke akkurat det motivet du selv ønsker og som beskriver din stil. Her er det ingen ting som setter grenser, og det er lov å være kreativ!

- Med fototapet er det ubegrenset hva du kan gjøre! Det er også veldig i tiden nå, sier Nina Pettersen hos tapetleverandøren Borge.

Dersom du ikke har et bilde du kunne tenke deg, har Mr Perswall også mange ferdige tapeter. I sortimentet har de blant annet bilder av storbyer, gater, veier, mønster og illustrasjoner. Om du allikevel ønsker et mer unikt motiv, kan du kjøpe et bilde fra en bildeside på nettet og bruke dette på tapetet.

Med fototapet kan du skape den utsikten du selv ønsker, om det så skulle være synet utover New York på kveldstid eller en solnedgang på hytta. De fleste bilder tar seg godt ut i stort format, og opplevelsen blir en helt annen. Fotografiet kan også hjelpe med å gi en dybdefølelse som får rommet til å virke større enn det egentlig er. 

Kan byttes ut

Siden stua er et av de rommene man oppholder seg mest i, er det en trygghet at tapetet er lett å bytte ut dersom man skulle bli lei eller ønske en forandring.

Mer informasjon

www.borge.no

www.mrperswall.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.