Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
HappyHomes annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Urban med fototapet

  •  
  •   Publisert:
Du kan designe ditt eget fototapet, eller velge blant produsentenes mange alternativer. Borge kan by på en rekke nye desig...   Borge
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Om du ønsker å fremheve den urbane industristilen, kan det være en mulighet å bruke fototapet på deler av en vegg.

Flere og flere velger en minimalistisk stil i stua med få møbler og mye veggplass. Et fototapet vil gjøre seg godt i et slikt hjem, da bildet vil ta mye fokus og bli forsterket av den enkle stilen. Veggen vil bli som et lerret, og det naturlige midtpunktet i stua.   

Egne bilder


Mr Perswall, som er en av produsentene for fototapet, gir deg mulighet til å laste opp ditt eget bilde til tapetet. Dermed kan du bruke akkurat det motivet du selv ønsker og som beskriver din stil. Her er det ingen ting som setter grenser, og det er lov å være kreativ!

- Med fototapet er det ubegrenset hva du kan gjøre! Det er også veldig i tiden nå, sier Nina Pettersen hos tapetleverandøren Borge.

Dersom du ikke har et bilde du kunne tenke deg, har Mr Perswall også mange ferdige tapeter. I sortimentet har de blant annet bilder av storbyer, gater, veier, mønster og illustrasjoner. Om du allikevel ønsker et mer unikt motiv, kan du kjøpe et bilde fra en bildeside på nettet og bruke dette på tapetet.

Med fototapet kan du skape den utsikten du selv ønsker, om det så skulle være synet utover New York på kveldstid eller en solnedgang på hytta. De fleste bilder tar seg godt ut i stort format, og opplevelsen blir en helt annen. Fotografiet kan også hjelpe med å gi en dybdefølelse som får rommet til å virke større enn det egentlig er. 

Kan byttes ut

Siden stua er et av de rommene man oppholder seg mest i, er det en trygghet at tapetet er lett å bytte ut dersom man skulle bli lei eller ønske en forandring.

Mer informasjon

www.borge.no

www.mrperswall.no

Les også Fototapetet er tilbake

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
interiorkupp annons