Kategorier

Meny

Konto

Tøffe ting for tenåring

Mange pusser opp stua, kjøkkenet eller barnerommet, men glemmer at tenåringsrommet. Det er det ingen grunn til! Kuule tapeter og glade farger gjør poden blid!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tøffe ting for tenåring

Foto: Produsentene/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke lenge siden barna sluttet i barnehagen, tenker du kanskje, men poden foran pc og datteren din, som har vært ca. to timer på badet, har for lengst glemt den tiden. Da er det kanskje på tide å oppdatere barnerommet til et moderne ungdomsrom? Kanskje blir belønningen blidere tenåringer som får lyst til å være mer hjemme og å ta med venner hjem?   

Når barna har vokst fra Mummitroll, prinsesser og pirater, finnes det nok av andre kule saker å tapetsere veggene med. Med et tøft tapet, som gjør rommet stilig i seg selv, er det heller ikke så fristende å slenge opp plakater og lagge stygge hull i veggen.

Skatere, storbyliv, verdenskart og fargerike blomster eller blyanter er bare et lite utvalg av nyhetene man kan velge mellom til tenåringsrommet. Tøffe og tidløse striper og grafiske mønstre er andre alternativer. Og husk at å tapetsere en vegg eller to tar ikke lang tid. Tapet kan også fint kombineres med malte vegger om man bare ønsker én tapetsert vegg.

Ta med tenåringen i faghandelen, se på tapetutstillingene og utvalget som finnes. Be om å få store tapetprøver med hjem, eller bruk butikkens tapetspeil for å se hvordan tapetet tar seg ut over større flater om butikken har det. Hvis du ikke har en butikk i nærheten, kan du også sjekke det store tapetutvalget på nettet.

Mer informasjon

www.astex.no 

www.borge.no

www.greenapple.no

www.flugger.no

www.intag.no

www.inspirasjon.as

www.storeys.no 

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]