Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Tøffe ting for tenåring

Mange pusser opp stua, kjøkkenet eller barnerommet, men glemmer at tenåringsrommet. Det er det ingen grunn til! Kuule tapeter og glade farger gjør poden blid!

cloud_download
fullscreen
 • Skatere er kuult på en vegg. Tenåringene kan også designe sin egen fototapet hos flere tapetprodusenter. Astex er leverandør av dette tapetet.

  Foto:

 • Grafiske mønster er både tidløst og tøft for når gutta vokser til. Dette tapetet er fra Flügger.

  Foto:

 • Fargerike kart er kuult og finnes i flere festlige varianter som passer på et ungdomsrom. Karttapetet er fra kolleksjonen Cordonne. Green Apple er leverandør av kolleksjonen.

  Foto:

 • Tapet i blått med hvit skrift passer til både gutter og jenter. Storeys er leverandør av kolleksjonen.

  Foto:

 • Du trenger ikke reise langt for å oppleve storbyliv! Et tøft tapet fra mr Perswall kan skape akkurat den stemningen du drømmer om.

  Foto:

 • Glade Marimekko-blomster er et fargerikt alternativ på tenåringsrommet.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Det er ikke lenge siden barna sluttet i barnehagen, tenker du kanskje, men poden foran pc og datteren din, som har vært ca. to timer på badet, har for lengst glemt den tiden. Da er det kanskje på tide å oppdatere barnerommet til et moderne ungdomsrom? Kanskje blir belønningen blidere tenåringer som får lyst til å være mer hjemme og å ta med venner hjem?   

Når barna har vokst fra Mummitroll, prinsesser og pirater, finnes det nok av andre kule saker å tapetsere veggene med. Med et tøft tapet, som gjør rommet stilig i seg selv, er det heller ikke så fristende å slenge opp plakater og lagge stygge hull i veggen.

Skatere, storbyliv, verdenskart og fargerike blomster eller blyanter er bare et lite utvalg av nyhetene man kan velge mellom til tenåringsrommet. Tøffe og tidløse striper og grafiske mønstre er andre alternativer. Og husk at å tapetsere en vegg eller to tar ikke lang tid. Tapet kan også fint kombineres med malte vegger om man bare ønsker én tapetsert vegg.

Ta med tenåringen i faghandelen, se på tapetutstillingene og utvalget som finnes. Be om å få store tapetprøver med hjem, eller bruk butikkens tapetspeil for å se hvordan tapetet tar seg ut over større flater om butikken har det. Hvis du ikke har en butikk i nærheten, kan du også sjekke det store tapetutvalget på nettet.

Oppdatert: 10.02.2015  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]