IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Tøffe ting for tenåring

Foto: Produsentene/ifi.no

Tøffe ting for tenåring

Mange pusser opp stua, kjøkkenet eller barnerommet, men glemmer at tenåringsrommet. Det er det ingen grunn til! Kuule tapeter og glade farger gjør poden blid!

Eleni Maria Stene

Eleni Maria Stene
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke lenge siden barna sluttet i barnehagen, tenker du kanskje, men poden foran pc og datteren din, som har vært ca. to timer på badet, har for lengst glemt den tiden. Da er det kanskje på tide å oppdatere barnerommet til et moderne ungdomsrom? Kanskje blir belønningen blidere tenåringer som får lyst til å være mer hjemme og å ta med venner hjem?   

Når barna har vokst fra Mummitroll, prinsesser og pirater, finnes det nok av andre kule saker å tapetsere veggene med. Med et tøft tapet, som gjør rommet stilig i seg selv, er det heller ikke så fristende å slenge opp plakater og lagge stygge hull i veggen.

Skatere, storbyliv, verdenskart og fargerike blomster eller blyanter er bare et lite utvalg av nyhetene man kan velge mellom til tenåringsrommet. Tøffe og tidløse striper og grafiske mønstre er andre alternativer. Og husk at å tapetsere en vegg eller to tar ikke lang tid. Tapet kan også fint kombineres med malte vegger om man bare ønsker én tapetsert vegg.

Ta med tenåringen i faghandelen, se på tapetutstillingene og utvalget som finnes. Be om å få store tapetprøver med hjem, eller bruk butikkens tapetspeil for å se hvordan tapetet tar seg ut over større flater om butikken har det. Hvis du ikke har en butikk i nærheten, kan du også sjekke det store tapetutvalget på nettet.

Mer informasjon

www.astex.no 

www.borge.no

www.greenapple.no

www.flugger.no

www.intag.no

www.inspirasjon.as

www.storeys.no 

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.