IFI logo
Se flere bilder
Tett på norske hjem

Foto: Robert Walmann/ifi.no og Beckers

Tett på norske hjem

Stjernebloggeren og Instragram-profilen «Nordiske hjem» presenterer egne trendfarger for interiør og fasade. Samarbeidet med malingleverandøren Beckers når flere hundre tusen følgere på nett.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I samarbeid med Kine Vinje skal Beckers komme tett på norsk interiørstil og fargesetting. Stjernebloggeren driver interiørbutikk på nett og i Stavern, bloggen «Nordiske Hjem», og har 140 000 følgere på Instagram-kontoen med samme navn, i tillegg til 17 000 følgere på kontoen @villavinje.

– Kine er veldig god på farger, og vi har nå innledet et større samarbeid. Forhåpningen og målsetningen er å finne litt av de fargene som fungerer godt i Norge, og å bli mer synlig på sosiale medier, sier Christine Hagen Pettersen hos Beckers.

Se flere bilder
Synlig

Foto: Robert Walmann/ifi.no

SYNLIG: – Forhåpningen og målsetningen er å finne litt av de fargene som fungerer godt i Norge, og å bli mer synlig på sosiale medier, sier Christine Hagen Pettersen hos Beckers.

Se flere bilder
Perfekt brunfarge

Foto: Beckers

PERFEKT BRUNFARGE: Fargen fantes allerede i Beckers’ samlinger, og er brukt på soverommet hos familien Vinje i den helmatte malingen Mood Velvet Color.

Flere farger etter hvert

Dryppvis lanseres Beckers’ og Nordiske Hjems trendfarger for 2019. Én etter én kommer fargene ut på blogg, Instagram og  Facebook.

– Fargen «Nordic Red» har Kine Vinje blandet og prøvd seg frem til selv. Etter mye testing og lesing av fargekart, er de nå malt opp i stuen hennes. Den andre fargen heter «Gunder» og fantes allerede i systemet vårt, sier Hagen Pettersen.

«Gunder» er brukt i et soverom, og beskrives på Instagram- kontoen som «den perfekte brunfargen”.

– Vi skal lansere fargene på vår hjemmeside, på sosiale medier og i en inspirasjonsbrosjyre, sier Hagen Pettersen.

Se flere bilder
Gunder

Foto: Beckers

GUNDER: Brunfargen «Gunder» er den andre av flere trendfarger for interiør som Beckers lanserer i samarbeid med Kine Vinje.

Eksklusivt uttrykk

Bloggeren bruker utelukkende maling fra Beckers, og innendørs sverger hun til de helt matte overflatene. I både soverom og stue har hun brukt Mood Velvet Color, som gir et eksklusivt og delikat uttrykk på veggene. Den matte glansen uten gjenskinn gjør at fargene gjengis godt, og flaten får en fin dybde. Spesielt tydelig er dette i mørke eller mettede farger. Med Mood Velvet Color får man en jevn og refleksfri, fløyelsaktig og avtørkbar overflate.

Frem til nå har Beckers Norge vært avhengig av bilder og fargevalg fra Sverige.

– De er fine nok de, men det er større forskjell på trender i fargesetting mellom Sverige og Norge enn man tror. Fargene her er ofte litt roligere og ikke så «knalle». Derfor har vi behov for å komme tettere på norsk interiørstil, sier Hagen Pettersen.

Se flere bilder
Nordic Red

Foto: Beckers

NORDIC RED: Fargen «Nordic Red» er første farge ut i samarbeidet mellom Beckers og bloggeren bak kontoen «Nordiske Hjem», som også driver nettbutikk og interiørbutikk i Stavern.

Nordiske hjem

Kine Vinje, som er kreativ sjel, gründer og lidenskapelig opptatt av farger og interiør, vant i 2015 folkets pris i konkurransen om «Norges Vakreste Hjem», som ble arrangert av God Morgen Norge og bladet BoligPluss.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.