Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Matt og blankt for utsatte flater

HyperFocal: 0   Beckers
Kombinasjonen av matt og blank maling skaper spennende effekter. Nå finnes en matt maling for slitasjeutsatte flater som er like robust som sine blankere søsken.
Får selskap
FÅR SELSKAPMood Professional Finish finnes fra før i 40-glans. Nå kommer ogås en helmatt og en blank variant. Beckers:

Skal du male møbler der du setter fra deg ting, setter deg ned eller står på for å rekke noe, krever det en maling med god vedheft, bra slitestyrke og hard overflate. Lenge har du da vært nødt til å gå opp i glansgrad for få et tilstrekkelig robust sluttresultat.

– Nå kan du like godt velge en matt maling. Mood Professional Finish finnes i både blank, halvblank og helmatt kvalitet, med samme gode egenskaper, sier Christine Hagen-Pettersen hos Beckers.

Mood Professional Finish kan brukes på både tre og metall, og er perfekt for møbler som ofte må takle litt mer slitasje, flekker og riping, enn andre flater i hjemmet.

Tåler en trøkk

Kult med gult
KULT MED GULT: Barnas møbler får nok mer juling enn andre møbler i hjemmet. Den slitesterke malingen Mood Professional Finish Helmatt er godt egnet oppgaven å freshe opp også en liten stol, fargen heter Mangogul 621. Beckers

Avlastingsbord, hyller, krakker og stoler er alle innimellom utsatt for hardhendt bruk – det kan være alt fra den varme tekoppen du setter fra deg, eller slag den får da du flytter på møbelet. Disse flatene trenger en maling som tåler det den utsettes for.

– Det unike med den matte malingen er at den i tillegg til den robuste overflaten også har en eksklusiv, matt finish uten lysrefleksjoner. På store flater, som garderobedører, kreves et proft resultat og jevnt utseende. Der kommer den helmatte malingen helt til sin rett, sier hun.

Fra 05 til 70
FRA 05 TIL 70: Mood Professional Finish kan brekkes svært mange farger, og finnes i tre glansgrader – Helmatt 05, Halvbland 40 og Blank 70. Beckers

Reflekterer lyset

Matt krakk
MATT KRAKK: Slitasjeutsatte flater som krakker og andre møbler kan fint males med matt maling. Her er det brukt Mood Professional Finish Helmatt i fargen Beckers Aprikos 657. Beckers

Den blanke varianten av malingen kan med fordel brukes på vindusbrett, avlastingsbord og andre flater der det lett blir slitasje fra blomsterpotter, krukker og lamper.

– Den blanke malingen blir dessuten ekstra vakker når den eksponeres for det naturlige lyset fra vinduer, sier Christine Hagen-Pettersen.

Malingene i serien Mood Professional Finish er enkle å bruke, og flyter godt ut etter påføring slik at overflaten blir perfekt uten penselstriper. Mood Professional Finish finnes i helmatt glans (05), halvblank glans (40) og en blank glans (70).

Les også Matt og blankt i fin harmoni

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons