IFI logo
Se flere bilder
Stol og vegg med samme maling

Foto: Beckers

Stol og vegg med samme maling

Med lakkmaling kan du få stolen og veggen i samme farge, og bruke den samme malingen. Lakkmalingen gir en hard og slitesterk overflate og fungerer like godt på metall som på treflater.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Innhold
Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Normalt anbefales ikke å bruke den samme malingen til veggen som til møbler. Men maling for dør, list, tre og panel innendørs er gjerne slitesterk nok til å også brukes på møbler. Med den nye Mood Professional Finish fra Beckers, kan du til og med male på både treverk og metall fra den samme boksen.

– Når du maler treverk og møbler, ønsker du å få en flate som tåler flekker, spesielt om det er flater som utsettes for søl. Mood Professional Finish gir en hard overflate som gjør at møbler, lister, dører og paneler klarer hverdagens påkjenninger med søl og flekker uten å få varige skjolder eller riper, sier Christine Hagen Pettersen hos Beckers.

Se flere bilder
Slitesterk

Foto: Beckers

SLITESTERK: Den malte flaten får et hardt og slitesterkt sjikt som tåler å brukes og å rengjøres.

Fin finish

Malingen gir et halvblankt og glatt resultat uten penselmerker, og den kan brukes på treverk og metalloverflater innendørs. Mood Professional Finish er vanntynnet og enkel å male med, samtidig som den gir en hard og holdbar overflate. Den nye formelen gir en overflate som varer lenge og som tåler flekker og slitasje. Allerede 4 timer etter det første strøket, kan neste strøk påføres.

– Malingen får både stoler og bord til å se ut som nye, og kan gjerne brukes på både tre og metall, på stoler, bordflater, panelvegger, dører og omramminger, sier hun.

 

Se flere bilder
TRE OG METALL

Foto: Beckers

TRE OG METALL: Malingen har glans 40 og kan påføres på både tre- og metallflater innendørs.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.