Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Stol og vegg med samme maling

Med lakkmaling kan du få stolen og veggen i samme farge, og bruke den samme malingen. Lakkmalingen gir en hard og slitesterk overflate og fungerer like godt på metall som på treflater.

cloud_download
fullscreen
  • <b>GODT MØBLERT:</b> Ved valg av riktig maling, kan du bruke det samme produktet til å fornye både vegger, listverk, dører og møbler i tre og metall. Fargen heter «Kokos 502».

    Foto: Beckers

  • <b>TRE OG METALL:</b> Malingen har glans 40 og kan påføres på både tre- og metallflater innendørs.

    Foto: Beckers

  • <b>SLITESTERK:</b> Den malte flaten får et hardt og slitesterkt sjikt som tåler å brukes og å rengjøres. Bordet og hyllene er malt i «Petroleum 790» og stolen i «Rooibos 658».

    Foto: Beckers

Annonse
Annonse

Normalt anbefales ikke å bruke den samme malingen til veggen som til møbler. Men maling for dør, list, tre og panel innendørs er gjerne slitesterk nok til å også brukes på møbler. Med den nye Mood Professional Finish fra Beckers, kan du til og med male på både treverk og metall fra den samme boksen.

– Når du maler treverk og møbler, ønsker du å få en flate som tåler flekker, spesielt om det er flater som utsettes for søl. Mood Professional Finish gir en hard overflate som gjør at møbler, lister, dører og paneler klarer hverdagens påkjenninger med søl og flekker uten å få varige skjolder eller riper, sier Christine Hagen Pettersen hos Beckers.

Slitesterk

SLITESTERK: Den malte flaten får et hardt og slitesterkt sjikt som tåler å brukes og å rengjøres.
camera_alt (Beckers)

Fin finish

TRE OG METALL

TRE OG METALL: Malingen har glans 40 og kan påføres på både tre- og metallflater innendørs.
camera_alt (Beckers)

Malingen gir et halvblankt og glatt resultat uten penselmerker, og den kan brukes på treverk og metalloverflater innendørs. Mood Professional Finish er vanntynnet og enkel å male med, samtidig som den gir en hard og holdbar overflate. Den nye formelen gir en overflate som varer lenge og som tåler flekker og slitasje. Allerede 4 timer etter det første strøket, kan neste strøk påføres.

– Malingen får både stoler og bord til å se ut som nye, og kan gjerne brukes på både tre og metall, på stoler, bordflater, panelvegger, dører og omramminger, sier hun.

 

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]