Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Tapeter som utfordrer eller roer ned

Vil du skape ro med blomster og blader, eller med et diskret mønster? Tirre med steinimitasjoner eller bohemiske stilkollisjoner? Blant høstens tapetnyheter finnes mye å velge i. Alt går for den som vil og tør!

cloud_download
fullscreen
 • Tapeter som utfordrer eller roer ned

  Foto: Fantasi Interiør

 • En brunbeiset panelvegg på rull. Etter alle blomster og blader, tar de røffe naturelementen nå plass i tapetbøkene!

  Foto:

 • Brix er et vinylkolleksjon med fiberbakside. Designet er meget naturtro, og monteringen er enkel, med limet rett på veggen.

  Foto:

 • Delikate bladmotiver i behagelige farger. Kontrasten mellom matte flater og blanke detaljer fremhever motivet.

  Foto:

 • Petroleumsblått er en av høstens store trendfarger. Tapetboken Quartier Latin inneholder flere spennende motiver i denne fargen.

  Foto:

 • Dust syrinlilla er en trendfarge også på veggene! Dette tapetet er fra kolleksjonen Casting.

  Foto:

 • Slanke og fint tegnede bladranker i knall grønt livner opp ethvert miljø!

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Føler du behov for litt fornying hjemme? Prøv med et nytt tapet! Med noen ruller tapet fra høstens nyheter og litt lim, forvandles hele rom til noe flott og annerledes etter ditt eget ønske.

Naturen på veggen

Tapeter som har hentet mønstre fra naturen har vi sett lenge - blader, greiner, fugler og innsekter. Nå kommer de mer røffe naturelementene også på bred front! Teglstein, treimitasjoner eller natursteinvegger - alt kan du nå få rull...

Kolleksjonen Brix representerer det nyeste av det nye på tapetfronten - naturlig og moderne. Med enkle midler kan du lime opp et brunbeiset panel, en natursteinsvegg eller en rød teglsteinsmur.

Franske delikatesser

Naturinspirerte design i delikate farger finnes også i den delikate kolleksjonen Quartier Latin. Her blandes skissebokstegninger fra bybildet i Paris, vakkert tegnede bladornamenter og motiver bygd opp av små prikker, med melerte tapeter med "murlook" og brede striper. Fargene er moderne petroleumsblått, varmt gulbeige, grått og gråbeige.

Dempet og kult

Sobert og elegant, men med en kul twist, er det i kolleksjonen Casting. Behagelige beigefargede tapeter mikses med dust lilla, sort og sterkt eplegrønt. Mønstrene er dempede og diskrete - eller frodige og naturinspirerte. Her finnes ny vri på de klassiske blomsterornamentene, høye slanke bladranker, konturtegnede dekorer og striper.  

Spennende miks

Blir dette for behersket og hverdagslig, finner du vegger som utfordrer i kolleksjonen Bohemian Rhapsody! Kolleksjonen er fylt med glede og kreativitet, og de 42 forskjellige designene kan gjerne kombineres med hverandre - til tross for at de kanskje ikke helt går sammen. Du finner alt fra romantiske nyperoser i delikate og duse farger, til kraftig og detaljert tegnede bigsize-blomster og mulitistriper sort og grått. Skjønnheten ligger i miksen.

Oppdatert: 22.08.2013  

Mer informasjon:

Fantasi Interiør AS

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]