Kategorier

Meny

Konto

Romantikken blomstrer på tapetene

Se for deg et søtt mylder av små, pene blomster i pastell. Store engelske roser i sterke farger. Nostalgiske motiver à la gamle skoleplansjer eller mønstre som kunne ha vært hentet fra bestemors finporselen. Romantikken blomstrer på vårens tapeter!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Romantikken blomstrer på tapetene

Foto: produsentene/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå setter vi gjerne opp tapet på alle fire veggene, og over hele boligen. Ved å bruke ulike tapeter fra den samme fargeskalaen, eller fra den samme kolleksjonen, over flere rom, skapes et helhetlig interiør samtidig som de ulike rommene får sitt eget særpreg.

Harmoniske interiører

Fondveggstapetene er fortsatt meget populære, men over hele rom og boliger blir disse for sterk kost. Isteden bruker vi lyse og lettplasserte tapetmønstre med romantiske blomstermotiver, diskrete striper eller ensfargede tapeter med tekstur i overflaten som harmonerer med hverandre.

Stadig flere nordmenn har oppdaget at tapet slett ikke må henges bare på én vegg!

Stor flora

Natur er et av vårens store trendtema. Og blant tapetnyhetene er floraen vidstrakt. Her finnes stiliserte grener, blader og elegante gress. Romantiske blomstermotiver à la bestemors porselen og et mylder av søte småblomster i pastellfarger. Vi ser også mange girlander av blomsterranker, nostalgiske blomstermotiver som hentet fra gamle skoleplansjer parallelt med store engelske roser, franske liljer og blomsterornamenter i sterke farger.

Pastellfarger

Pasteller i rosa, grønt og blått er gjengangere for de småmønstrede og nostalgiske designene. I den andre enden av fargeskalaen finner vi sterke signalfarger, sammen med store, nærmest overdimensjonerte blomstermotiver.

Se mer hos leverandørene:

Astex

Borge

Green Apple

Storeys

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]