IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Romantikken blomstrer på tapetene

Foto: produsentene/ifi.no

Romantikken blomstrer på tapetene

Se for deg et søtt mylder av små, pene blomster i pastell. Store engelske roser i sterke farger. Nostalgiske motiver à la gamle skoleplansjer eller mønstre som kunne ha vært hentet fra bestemors finporselen. Romantikken blomstrer på vårens tapeter!

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå setter vi gjerne opp tapet på alle fire veggene, og over hele boligen. Ved å bruke ulike tapeter fra den samme fargeskalaen, eller fra den samme kolleksjonen, over flere rom, skapes et helhetlig interiør samtidig som de ulike rommene får sitt eget særpreg.

Harmoniske interiører

Fondveggstapetene er fortsatt meget populære, men over hele rom og boliger blir disse for sterk kost. Isteden bruker vi lyse og lettplasserte tapetmønstre med romantiske blomstermotiver, diskrete striper eller ensfargede tapeter med tekstur i overflaten som harmonerer med hverandre.

Stadig flere nordmenn har oppdaget at tapet slett ikke må henges bare på én vegg!

Stor flora

Natur er et av vårens store trendtema. Og blant tapetnyhetene er floraen vidstrakt. Her finnes stiliserte grener, blader og elegante gress. Romantiske blomstermotiver à la bestemors porselen og et mylder av søte småblomster i pastellfarger. Vi ser også mange girlander av blomsterranker, nostalgiske blomstermotiver som hentet fra gamle skoleplansjer parallelt med store engelske roser, franske liljer og blomsterornamenter i sterke farger.

Pastellfarger

Pasteller i rosa, grønt og blått er gjengangere for de småmønstrede og nostalgiske designene. I den andre enden av fargeskalaen finner vi sterke signalfarger, sammen med store, nærmest overdimensjonerte blomstermotiver.

Se mer hos leverandørene:

Astex

Borge

Green Apple

Storeys

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.