Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Romantikken blomstrer på tapetene

Se for deg et søtt mylder av små, pene blomster i pastell. Store engelske roser i sterke farger. Nostalgiske motiver à la gamle skoleplansjer eller mønstre som kunne ha vært hentet fra bestemors finporselen. Romantikken blomstrer på vårens tapeter!

cloud_download
fullscreen
 • Ved å bruke ulike tapeter som harmonerer med hverandre på veggene i inntilliggende rom, skapes et interiør som henger sammen. Vi bruker gjerne lyse og lette mønstre i bleke pastellfarger over hele boligen. Disse er fra kolleksjonen Falsterbo fra Borge.

  Foto:

 • Gamle mønstre i moderne farger. Kolleksjonen Falsterbo fra Borge inneholder romantiske og tradisjonsrike mønstre, men i moderne taping. Designene kan være både vakkert feminine og maskulint tøffe på samme gang.

  Foto:

 • Store mønstre krever ofte sterke farger. Kolleksjonen Serenity fra Borge inneholder flere store blomsterdesign for fondvegger, og mange ensfargede tapeter som brukes i kombinasjon med disse for å skape helhet i rommet og boligen.

  Foto:

 • De siste tapetkolleksjonene fra den spanske Cordonné som distribueres av Green Apple, byr på vakre og trendy nyheter. Spreke farger og spesielle mønster preger tapetene. Verdenskart og vakre blomster er noen av mønstrene man kan velge mellom.

  Foto:

 • Pastellfargene kommer stort og er sterkt forknippet med den romantiske blomstertrenden. Mylder av søte små blomster i bleke pastellfarger på pastellbakgrunn er en vanlig design. Dette tapet kommer fra kolleksjonen Regatta Crew og distribueres av Storeys.

  Foto:

 • Sommerlige blomsterbuketter som kunne ha vært hentet fra bestemors kaffeservise er her overført til et romantisk tapet. Kolleksjonen heter Small Prints og distribueres av Storeys.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Nå setter vi gjerne opp tapet på alle fire veggene, og over hele boligen. Ved å bruke ulike tapeter fra den samme fargeskalaen, eller fra den samme kolleksjonen, over flere rom, skapes et helhetlig interiør samtidig som de ulike rommene får sitt eget særpreg.

Harmoniske interiører

Fondveggstapetene er fortsatt meget populære, men over hele rom og boliger blir disse for sterk kost. Isteden bruker vi lyse og lettplasserte tapetmønstre med romantiske blomstermotiver, diskrete striper eller ensfargede tapeter med tekstur i overflaten som harmonerer med hverandre.

Stadig flere nordmenn har oppdaget at tapet slett ikke må henges bare på én vegg!

Stor flora

Natur er et av vårens store trendtema. Og blant tapetnyhetene er floraen vidstrakt. Her finnes stiliserte grener, blader og elegante gress. Romantiske blomstermotiver à la bestemors porselen og et mylder av søte småblomster i pastellfarger. Vi ser også mange girlander av blomsterranker, nostalgiske blomstermotiver som hentet fra gamle skoleplansjer parallelt med store engelske roser, franske liljer og blomsterornamenter i sterke farger.

Pastellfarger

Pasteller i rosa, grønt og blått er gjengangere for de småmønstrede og nostalgiske designene. I den andre enden av fargeskalaen finner vi sterke signalfarger, sammen med store, nærmest overdimensjonerte blomstermotiver.

Oppdatert: 27.03.2013  

Se mer hos leverandørene:

Astex

Borge

Green Apple

Storeys

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]