Kategorier

Meny

Konto

Oppussingsblekksprut?

Det er mye å gjøre med et hus. Av og til skulle man ønske at man hadde flere armer. Om du ikke kan gjøre alle jobbene på en gang, kan du i alle fall gjøre alle jobbene raskere og lettere med et forlengerskaft.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Oppussingsblekksprut?

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ni av ti menn trenger forlenger, hevder Jordan. Med et multiverktøy som forlengerskaftet, vil mange hus- og båteiere få en langt bedre opplevelse av oppussingsjobbene. Større skaft gjør jobbene raskere, og man kommer til der man før måtte begå halsbrekkende sirkuskunster for å nå frem.

Mange tror forlengerskaftets funksjon er å nå høyere opp på veggen. Men verktøyet vel så viktig for å slippe bøying i rygg og slitasje i håndledd. Ved å bruke hele overkroppen får man en bedre arbeidsstilling. Man slipper bøying i rygg og slitasje i håndledd. Presisjonen blir også bedre ved å ta ett steg  tilbake og bruke begge hender.

- De færreste legger seg på knærne med vaskekluten når de vasker gulvet. De bruker selvfølgelig langkost for å spare knær, rygg og skuldre. Langt færre har oppdaget at forlengerskaftet har samme funksjon når man skal vaske og male huset. Men forlengerskaftet er faktisk mitt beste tips til huseiere som vil forenkle oppussings- og vedlikeholdsjobbene, sier produktansvarlig Jostein Brekka i Jordan.

Forlengerskaftet er i solid aluminium. Det er justerbart fra 120 til 230 cm og passer til de aller fleste av Jordans malerverktøy.

Bruk forlengerskaft til:

Utendørs husvask (med kost)

Utendørs vindusvask (med nal)

Maling av hus utendørs (med utendørsrull/ vinklet pensel)

Lakking av terrasse (med treolje-/grunningspensel)

Maling av tak (med rull)

Maling av vegg (med rull)

Pussing av gulv (med pussebrett)

Oljing av gulv (med lakkpensel)

Vask av båt (med båtbørste)

Stoffing av båt (med rull)

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]