Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Mønster som sier mø!

Vil du ha et tapet på veggen som ikke naboen har? Eller kanskje du driver kafé, utested eller lignende og vil pusse opp med noe morsomt som folk legger merke til?

cloud_download
fullscreen
 • Kolleksjonen av fibertapeter inneholder velkjente Marimekko-design, så vel som nye grafiske mønster.

  Foto:

 • Marimekkos kuer på rosa bakgrunn er kuult!

  Foto:

 • Gøyale elefanter kan være artig på barnerommet for eksempel.

  Foto:

 • Hva med å dekorere veggene med tegnede kuer? Kugalskapen er fra Marimekkos siste tapetkolleksjon. Borge er leverandør av produktene i Norge.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Da er kanskje Marimekkos nye kutapet det som skal til! Mønsteret med tegnede kuer på rosa eller grønn bakgrunn kaller på smilet hos de fleste. For dem som synes rosa og grønt blir i meste laget av "kugalskap", finnes kuene i elegant sort strek på hvit i bakgrunn, noe som oppleves som både rent og stilig.

Velkjente blomster og glade elefanter

De fleste forbinder nok Marimekko med store, fargerike blomster, og de tradisjonelle mønstrene er selvsagt også en del av fibertapetkolleksjonen, men også gøyale elefanter, som kan passe for eksempel på barnerommet er en del av kolleksjonen.

Disse fibertapetene er heller ikke flate. Her er det benyttet en trykketeknikk som skaper forhøyninger på utvalgte steder, og på den måten skapes dybde og liv på veggen. Kolleksjonen er absolutt verdt å ta en titt på - enten du vil drømme eller dekorere.

Oppdatert: 10.02.2015  

Fakta om Marimekko

Marimekko er Nordens eldste designhus og ble grunnlagt i 1951. Worldwide er varemerket Marimekko kjent, og har et bredt produktspekter, alt fra klær, tekstiler og vesker til interiørprodukter. Marimekkos design er kjent for fargerike produkter i grunnfarger og dramatisk sort/hvitt. Mønstrene spiller på alt fra grafiske og geometriske linjer, til de litt romantiske og myke linjene.

Mer informasjon

www.borge.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]