IFI logo
Se flere bilder
Mønster som sier mø!

Foto: Produsenten/Borge/ifi.no

Mønster som sier mø!

Vil du ha et tapet på veggen som ikke naboen har? Eller kanskje du driver kafé, utested eller lignende og vil pusse opp med noe morsomt som folk legger merke til?

Eleni Maria Stene

Eleni Maria Stene
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da er kanskje Marimekkos nye kutapet det som skal til! Mønsteret med tegnede kuer på rosa eller grønn bakgrunn kaller på smilet hos de fleste. For dem som synes rosa og grønt blir i meste laget av "kugalskap", finnes kuene i elegant sort strek på hvit i bakgrunn, noe som oppleves som både rent og stilig.

Velkjente blomster og glade elefanter

De fleste forbinder nok Marimekko med store, fargerike blomster, og de tradisjonelle mønstrene er selvsagt også en del av fibertapetkolleksjonen, men også gøyale elefanter, som kan passe for eksempel på barnerommet er en del av kolleksjonen.

Disse fibertapetene er heller ikke flate. Her er det benyttet en trykketeknikk som skaper forhøyninger på utvalgte steder, og på den måten skapes dybde og liv på veggen. Kolleksjonen er absolutt verdt å ta en titt på - enten du vil drømme eller dekorere.

Fakta om Marimekko

Marimekko er Nordens eldste designhus og ble grunnlagt i 1951. Worldwide er varemerket Marimekko kjent, og har et bredt produktspekter, alt fra klær, tekstiler og vesker til interiørprodukter. Marimekkos design er kjent for fargerike produkter i grunnfarger og dramatisk sort/hvitt. Mønstrene spiller på alt fra grafiske og geometriske linjer, til de litt romantiske og myke linjene.

Mer informasjon

www.borge.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.