IFI logo
Se flere bilder
Malbare stickers

Foto: Flügger

Malbare stickers

Er det vanskelig å finne en sticker som matcher sofaen? Eller som er ton-i-ton med veggfargen? Med malbare stickers kan du selv velge hvilken farge veggdekoren skal ha.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wall stickers har blitt et populært dekorinnslag i mange hjem. Men med de fleste stickers må man velge blant et begrenset antall farger, og det er ikke alltid disse fargene passer helt inn i interiøret. Et mer fleksibelt alternativ er da Flüggers nye konsept, Wall Concept.

Velg farge selv

Med Wall Concept kan du selv velge fargen på merkene. Ønsker du sticker som et diskré mønster på veggen, kan du male over dem i samme farge som veggen. Siden merkene har en viss tykkelse, vil konturene likevel gi en fin effekt. Et annet alternativ er å male dem i samme farge, men i en annen glansgrad. En matt vegg med dekor i høyglans blir tøft og lekkert.

Ønsker du derimot litt mer farge og synligere dekor, kan du velge en helt annen farge enn veggfargen. Kanskje vil det passe å ha samme farge som sofaputene? Eller samme farge som en fondvegg? Mulighetene er mange, og bare fantasien setter begrensninger.

Enkelt oppsett

Det er ikke vanskelig å montere og male over stickers. En beskyttelsesfolie fjernes, og merket settes i ønsket posisjon på en ren vegg før det trykkes fast med en gummirull. Skal hele veggen males i samme farge, fjernes det som er rundt merket før en maler. Mal helst to ganger.

Skal dekoren ha en annen farge, lar en rammen rundt mønsteret stå mens kun merket males to ganger. Når malingen er tørr, fjernes materialet rundt mønsteret. Følg alltid produsentens anbefalinger.

Mer informasjon

www.flugger.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.