Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Laminat er familiens favorittgulv

Enten du ønsker et lyddempende gulv, vil ha lange og brede bord, trendy fiskebeinsmønster, rustikt tregulv eller et gulv som ser ut som marmor, finnes laminatgulvet for deg. God slitestyrke, lettvint vedlikehold og enkel installasjon får du på kjøpet.

 • <b>NOE FOR ALLE:</b> Tarkett lanserer helt nye gulv i fem ulike laminatkolleksjoner. Kolleksjonene består av gulv med naturtro tre- og steinmønstre, noen med akustisk bakside som demper trinnlyden, og andre med ekstra brede bord i lengder på opptil to meter.

  Foto: Tarkett

 • <b>LONGBOARDS:</b> LongBoards har matte overflater med naturtro struktur og er kolleksjonen med de lengste bordene. Dette mønsteret heter Garonne Oak.

  Foto: Tarkett

 • <b>LAMIN´ART:</b> Søker du steinmønster, er Lamin´Art kolleksjonen for deg. Ett av disse er det marmorinspirerte gulvet Tiziano Marble

  Foto: Tarkett

 • <b>STILLE:</b>SoundLogic består av de mest lyddempende laminatgulvene takket være den akustiske baksiden. Mønsteret heter Cinnamon Oak.

  Foto: Tarkett

 • <b>WOODSTOCK: </b>Handbrushed Pine White, fra kolleksjonen Woodstock, har et naturtro mønster med en tydelig og unik struktur

  Foto: Tarkett

Annonse
Annonse
Handbrushed Pine White

WOODSTOCK: Handbrushed Pine White, fra kolleksjonen Woodstock, har et naturtro mønster med en tydelig og unik struktur.
(Tarkett)

Uansett om du søker gulvet som gir følelsen av ekte tre, men takler familielivets påkjenninger, vil ha et trendy marmor- eller fiskebeinsmønster, eller trenger et gulv som demper lyd av tråkk og vilter lek, er laminat det perfekte valget. Nå kommer Tarkett med en serie nye laminatgulv som møter familiens alle krav.

– Laminatgulv er nordmenns foretrukne valg, og nesten hver tredje husstand velger laminat. Det som er veldig spennende er at folk som legger laminat ser ut til å velge «tøffere» enn om man velger en parkett. Det virker som om kundene våre tør å teste ut nye trender via laminat, og det er veldig hyggelig. Det finnes jo så utrolig mye fint, så det er bare å slippe fantasien løs, sier Lill-Ann Mo som har ansvar for salg av konsumentproduktene hos Tarkett.

Noe for alle

LongBoards Garonne Oak

LONGBOARDS: LongBoards har matte overflater med naturtro struktur og er kolleksjonen med de lengste bordene. Dette mønsteret heter Garonne Oak.
(Tarkett)

– Laminatgulv vokser i popularitet. Mye av forklaringen til dette ligger nok i kombinasjonen av design, enkelt vedlikehold, enkelt å legge, tilgjengelighet og pris. Mange velger laminat i en periode av livet der de har små barn, og kanskje husdyr – da laminat tåler hard bruk, sier hun.

Med fem ulike laminatkolleksjoner svarer Tarketts laminatgulvserie mot en rekke strenge krav. Gulvene består av over 80 prosent tre, de er slitesterke og ripebestandige, og spesielt godt egnet på utsatte flater, som for eksempel i gangen eller på kjøkkenet. En rekke moderne og mangfoldige mønstre med naturtro utseende og matt overflate med tekstur, gjør at gulvene passer alle tenkelige innredningsstiler.

– Laminat har som varegruppe utviklet seg over flere år, og har i dag et uttrykk som gjør det vanskelig ved første øyekast å se om det er laminat. Gulvene har blitt veldig naturtro, og forveksles ofte med andre typer gulv. Den nye serien inneholder 33 spennende design som er delt inn i fem ulike kolleksjoner – alle med egne særegenskaper, sier Lill-Ann Mo.

Fem delkolleksjoner

SoundLogic Cinnamon Oak

STILLE: SoundLogic består av de mest lyddempende laminatgulvene takket være den akustiske baksiden. Mønsteret heter Cinnamon Oak.
(Tarkett)

Lamin´Art består av gulv med trendy stein- og tredesign. Her finner du både naturtro granitt og marmor, og et lekkert fiskebeinsmønstet tredesign uten synlige skjøter.

LongBoards er kolleksjonen for deg som ønsker et eksklusivt uttrykk. Gulvene har en ekstramatt overflate, kombinert med naturtro struktur som skaper følelsen av ekte treverk. I tillegg er bordene i kolleksjonen bredere enn standard, og hele to meter lange.

I kolleksjonen SoundLogic finner du gulvene med ekstra lyddemping som bidrar til å dempe lyder av tråkk, lek og annen aktivitet i rommet.

– I denne kolleksjonen finnes flere spennende nyheter, blant annet et mønster som gir uttrykk av å være et ekte lutet furugulv, men som er betydelig mer slitesterkt, sier Lill-Ann Mo.

Woodstock består av laminatgulv i naturlige mønstre og overflater med struktur, og Essentials av mer rustikke gulvdesign.

Bærekraft på gulvet

Lamin´Art Tiziano Marble

LAMIN´ART: Søker du steinmønster, er Lamin´Art kolleksjonen for deg. Ett av disse er det marmorinspirerte gulvet Tiziano Marble.
(Tarkett)

Gulvene er tilpasset det moderne hjemmet hvor det praktiske og det visuelle spiller like stor rolle.

Laminatgulvene er antistatiske og kan uten problem kombineres med gulvvarme. De er enkle å legge, noe som gjøres med et limfritt klikksystem, og de kan legges på eksisterende gulv, så lenge det er plant. Alle gulvene er PEFC-sertifisert for miljøvennlig og ressurseffektivt skogbruk.

– For oss i Tarkett står kvalitet alltid øverst. Kvalitet er gjennomgående ikke bare i våre produkter, men også i apparatet rundt produktene våre –  fra produksjon, via kundeservice, salg og teknisk og helt ut til våre kunder og sluttbrukere, avslutter Lill-Ann Mo.

Oppdatert: 25.08.2020  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Mer informasjon

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]