Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Slitesterkt, vannbestandig og lekkert med laminat

  •  
  •   Publisert:
  Pergo
Hvis du trodde du måtte velge mellom funksjonalitet og utseende når du skal velge gulv, må du tro om igjen. Med moderne laminatgulv som tåler vannsøl, har du vakre, praktiske og naturtro gulv for de aller fleste rom.

Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor laminat er den store folkefavoritten når nordmenn skal velge gulv til hjemmene sine. Laminatgulv er slitesterke og tåler hverdagslivet godt, og designene har de senere årene blitt så naturtro at det kan være vanskelig å se forskjell på laminat og ekte tregulv.

Legger du da også til vannbestandige egenskaper, slik Pergo har gjort med sine Sensation laminatgulv, har du gulv som kan brukes i de fleste av boligens rom, som tåler hverdagens utfordringer og samtidig tilfredsstiller høye estetiske krav.

Tåler vann

Laminatgulv som tåler vann
TÅLER VANN: En forseglet overflate som dekker hele planken, hele veien ned til de fasede kantene, hindrer at vannet trenger inn i gulvet. Pergo

Hverdagene kan være tøffe, og gulvene i hjemmet må tåle litt av hvert. Særlig i utsatte rom kan gulvet får kjørt seg, med alt fra sølete, våte sko i gangen, til matflekker og vannsøl på kjøkkenet. Da gjelder det å velge gulv som tåler hverdagslivet.

– Med Sensation setter vi en ny standard for laminatgulv når det gjelder å tåle vann på overflaten. En forseglet overflate som dekker hele planken, hele veien ned til de fasede kantene, hindrer at vannet trenger inn i gulvet. Det betyr at vann, skitt og flekker legger seg på overflaten og enkelt kan tørkes av. Det gjør også gulvene enkle å rengjøre og vedlikeholde, sier John-Magne Pedersen, daglig leder av Pergo i Norge.

Overflaten er 100 prosent forseglet og vannbestandig, og gulvet er svært slitesterkt, så du kan leve hverdagens liv uten å bekymre deg for utfordringene og uhellene som ganske så sikkert vil komme.

Slitesterk og vannbestandig laminatgulv
FRA UTE TIL INNE: Med sin slitesterke og vannbestandige overflate, er Pergo Sensation perfekt for utsatte rom. Her kan du bekymringsfritt bevege deg mellom ute og inne. Pergo

Naturtro

Naturtro laminatgulv i treimitasjon
AUTENTISK: De moderne laminatgulvene er så naturtro at det er vanskelig å se at det ikke er ekte treverk. Pergo

I tillegg til de gode, praktiske egenskapene, er også gulvene mer autentiske og naturlige i designet enn noen gang – for deg som ønsker et lekkert tregulv, men med laminatgulvets praktiske egenskaper.

– I gulvene gjenskapes treverkets dype furer ned til hver minste detalj. Det gir et utrolig autentisk uttrykk. Den nye, matte overflaten forsterker også følelsen av tre og får frem det naturlige preget på en helt spesiell måte, sier Pedersen.

Med design som er så naturtro at det er vanskelig å se om det er laminat eller ekte tre, er det enkelt å realisere drømmen om et lekkert tregulv også i boligens mest utsatte rom.

– Gulvene skal ikke bare se autentiske ut, de skal også føles som ekte tre, forteller Pedersen.

LES OGSÅ: Vi lar oss lure av laminat

Bredere og lengre

Det er et faktum at stadig flere av oss ønsker større plank når vi skal legge gulv. Sensation Wide Long Plank kommer i enda lengre og bredere planker, som gir et moderne og eksklusivt inntrykk.

Gulvet kommer, i tillegg til de nye, større plankene, også i mange andre formater, og du står dermed fritt til å velge den størrelsen som passer best til ditt rom.

LES OGSÅ: Størrelsen HAR betydning

Raskt og enkelt å legge

Med moderne klikksystem, er Pergo Sensation enkelt å legge selv. Med tre mulige leggemetoder, er det bare å velge den som fungerer best for deg, så vil du ha et nytt gulv raskt. Det er også lett å ta opp plankene og erstatte dem hvis du har behov for det.

Rustikt laminatgulv
RUSTIKT: Med mange ulike overflatestrukturer og farger å velge mellom, kan du skape den atmosfæren du ønsker. Pergo
Les også Vi lar oss lure av laminat

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons