Kategorier
Meny
Konto
Annonse

Gulv med karakter gir personlig interiør

cloud_download
fullscreen
 • Gulv med karakter gir personlig interiør

  Foto: Tarkett, Intag, Musum Interiør, Pergo, Gerflor, Saga Parkett, Mari Andersen Rosenberg/ifi.no

 • Gulv med karakter gir personlig interiør

  Foto: Tarkett

 • Gulv med karakter gir personlig interiør

  Foto: Gerflor

 • Gulv med karakter gir personlig interiør

  Foto: Saga Parkett

Mørkt, lyst, brede plank, smale plank, mønstret, farget – velg et gulv som setter et personlig preg på rommet.

Annonse

Mer informasjon

Tøft, sort vinylgulv

TØFT: Gulvet kan virkelig bidra til å skape den stemningen og stilen du ønsker. Med dette tøffe vinylgulvet fra Musum Interiør, Select klikk Jetstone, kan du skape en røff, industriell stil.

Gulvet er en stor flate i rommet, som har ekstremt mye å si for helheten. Det spiller en stor rolle i interiøret, og flere og flere blir bevisste på hvor viktig gulvet faktisk er. En økende trend er også at vi ser nærmere på egenskaper og design, og velger ulike gulv til ulike rom. For helhet betyr nemlig ikke at alt må være likt.

Så hvorfor ikke velge gulv med karakter, tilpasset den stilen og stemningen du ønsker å skape? For alternativene er så mange!

Rolige rammer
Mørk mønsterparkett

MØNSTER: Mønstret parkett er i vinden. Trolig har det sammenheng med ønske om et mer personlig interiør. Her er Noble Ek Wasa fra Tarkett.

En av grunnene til at flere tør litt mer på gulvet nå, er antakelig at rammene tillater det mer enn tidligere. Vi omgir oss gjerne med mer roligere farger – trenden er dempede, noe mørkere farger, og det gir gode, rolige rammer som tillater oss å våge litt mer på gulvet. Det gir rom for å vøre mer lekne og satse på mer personlige gulv. 

Samtidig er det også en økende trend at flere vil gjøre noe unikt, ikke bare følge flokken, og skape et interiør det er godt å være i, og som reflekterer personen eller personene som bor der.

Gulv skaper identitet
Gyllen parkett med kvist

NATURLIG: Et parkettgulv med varm farge, synlige kvist og lange, brede plank setter sitt preg på hjemmet, og tilfører tyngde og karakter. Her er Langeland fra Pergo.

Når vi snakker om å velge gulv med karakter og skape et personlig interiør, betyr ikke det at du er nødt til å velge de mest vågale gulvene med store mønstre og spreke farger. Ta for eksempel et flott parkettgulv med lange, brede plank, gylne toner og naturlig synlig kvist: det skaper et varmt, lunt og autentisk uttrykk.

Poenget er at det er viktig å tenke over gulvets betydning for helheten, for det kan være like karakterskapende som veggfargene, tapetet og bildene du har på veggen – om ikke mer.

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.

Mer informasjon

Annonse

Siste artikler

Annonse
[Some text some message]