Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Stor gulvtrend i stua

  Gerflor
Jo lengre og bredere gulvbordene er, dess mer eksklusivt ser gulvet ut. Nordmenns foretrukne gulvvalg, laminatgulvet, finnes i ekstra brede formater, og ser ut som parkett, og beholder det flotte utseendet over tid.
Stor effekt
STOR EFFEKT: Store formater på gulvet gjør gulvflaten rolig og harmonisk, med få linjer og skjøter. Samtidig går gulvet fort å legge med klikk-metode uten bruk av lim. Gerflor

Stadig flere nordmenn får øynene opp for fordelene med laminatgulv. Faktisk er laminat den gulvtypen det selges mest av, over fem millioner kvadratmeter laminatgulv legges årlig i det ganske land.

– Laminatgulv har mange fordeler. Det ser ut som et ekte tregulv, og du må se godt etter for å finne ut om det er ekte parkett eller ikke. Overflaten har en preging som er synkronisert med mønsteret og understreker det naturtro. Fargene i gulvet hverken falmer eller gulner over tid, og du kan heller ikke slite det ut. Et laminatgulv av god kvalitet tåler langt på vei alt det utsettes for i en bolig, sier Lene Lillejord hos Gerflor.

Stor, større, størst

Populært gulv:
POPULÆRT GULV: Årlig legges det over fem millioner kvadratmeter laminatgulv i Norge. Eksklusive gulv med lengre og bredere bord blir stadig mer populært. Gerflor

Akkurat som hos parkettgulvene, er større formater i vinden. De ekstra brede bordene, som er 24,3 centimeter brede, har fasede kanter på alle sider. Dette gir et eksklusivt uttrykk som gjør laminatgulvet til et smykke i både stuer og soverom.

– Laminat i XXL-format er utrolig fint. Du får få skjøter i gulvet, og det gjør at gulvet ser rolig ut og ikke blir så rutete. Samtidig er bordene stabile og lette å legge, sier Lillejord.

Den robuste overflaten er lett å holde ren, noe som gjør gulvet godt egnet også for utsatte rom som kjøkken og entré.

Med et klikk

Hot med sort
HOT MED SORT: XXL Grande Authentico kommer i åtte farger, og blant annet sort og flere brune og grå varianter. Gerflor

– Laminatgulvet er lett å legge med klikk-fuger, uten bruk av lim. At bordene er 12 millimeter tykke,  gjør dem så stabile at man ikke må være to som legger de lange bordene, sier Lillejord. 

Samtidig er lengden på laminatbordene ikke større enn at pakkene er lette å få med seg hjem i en vanlig bil.

Stuegulv
STUEGULV: Laminat er et godt valg til stuegulvet. Det ser eksklusivt og lekkert ut, og tåler alt det utsettes for i en bolig. Gerflor

XXL Grande Authentico

  • Overflatebehandling som beskytter gulvet mot vannskader

  • Robuste planker med lett børstet effekt som gir et vakkert preg 

  • Tykkelse 12 mm

  • Lengde 2175 mm

  • Bredde 243 mm

  • Bruksklasse 23/33

  • Sliteklasse AC5

  • V-fas på 4 kanter

  • 30 års garanti

  • 100 % resirkulerbart

 

Les også Laminat er folkets favoritt

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
interiorkupp annons