IFI logo
Se flere bilder
Få inspirasjon med moodboard

Foto: ifi.no/moodboard

Få inspirasjon med moodboard

Er du glad i høstens farger og ønsker å ta dem med inn? Før du begynner å pusse opp, kan et moodboard-verktøy være hjelpemiddelet du trenger for å få inspirasjon og komme i gang.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et moodboard eller stemningskart kan være en god hjelper når du skal finne ut hvilken stemning du ønsker å skape hjemme. Er du for eksempel glad i høstfargene, sett sammen et moodboard av farger og materialer du syns kjennes godt, og se om du får inspirasjon du kan ta med deg inn i interiøret når du skal pusse opp.

Med vårt moodboard-verktøy kan du finne de fargene, tapetene, gulvene, mønstrene og materialene som du liker best, og prøve deg fram. Et moodboard trenger ikke nødvendigvis å være en fasit for hvordan rommet skal bli. Men det er et flott verktøy for deg som vil skaffe deg inspirasjon og teste ut ulike farge- og materialkombinasjoner.

Se flere bilder
ifi.no moodboard

Foto:

KOM I GANG: Det er enkelt å opprette profil og komme i gang med ditt første moodboard.

Slik bruker du moodboard-verktøyet:

Lag ditt første moodboard her!

I vårt Moodboard-verktøy finner du farger fra produsentenes egne fargekart og bilder av både maling, tapet, gulv og tekstiler. Du kan laste opp dine egne bilder, bruke dem som allerede ligger i galleriet, eller legge til hvilke som helst bilder fra artiklene på ifi.no. Vil du bruke bilder du finner på ifi.no, er det bare å åpne de aktuelle artiklene og legge til de bildene du selv ønsker i Moodboxen.

Slik legger du til bilder i Moodbox:

1. Logg deg inn: Du må være logget inn på ifi.no for å kunne legge til bilder fra artiklene.

2. Klikk deg inn på bildene du ønsker: Finn artikkelen du vil hente bilder fra, og klikk deg inn på hovedbildet som ligger øverst i artikkelen.

3. Legg til i Moodbox: Bla deg frem til bildet du vil bruke i moodboardet, og klikk på knappen øverst i høyre/venstre hjørnet der det står "Legg til Moodbox".

4. Se bildet i moodboard-galleriet: Åpne opp dialogboksen "Legg til bilder" i moodboard-verktøyet. Oppdater boksen ved å klikke på pilene i høyre hjørne. Nå kan du se bildene du har lagt til.

Se flere bilder
Moodboard ifi.no

Foto:

MOODBOX: Bildene du legger i moodbox kan du enkelt hente fram igjen inne i moodboardet.

Moodboard:

Lag moodboard her!

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.