Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Før du begynner

Få inspirasjon med moodboard

  •  
  •   Publisert:
INSPIRASJON: Sett sammen farger, bilder og tekst som inspirerer deg i ifi.no sitt moodboard.   ifi.no/moodboard
Er du glad i høstens farger og ønsker å ta dem med inn? Før du begynner å pusse opp, kan et moodboard-verktøy være hjelpemiddelet du trenger for å få inspirasjon og komme i gang.

Et moodboard eller stemningskart kan være en god hjelper når du skal finne ut hvilken stemning du ønsker å skape hjemme. Er du for eksempel glad i høstfargene, sett sammen et moodboard av farger og materialer du syns kjennes godt, og se om du får inspirasjon du kan ta med deg inn i interiøret når du skal pusse opp.

Med vårt moodboard-verktøy kan du finne de fargene, tapetene, gulvene, mønstrene og materialene som du liker best, og prøve deg fram. Et moodboard trenger ikke nødvendigvis å være en fasit for hvordan rommet skal bli. Men det er et flott verktøy for deg som vil skaffe deg inspirasjon og teste ut ulike farge- og materialkombinasjoner.

ifi.no moodboard
KOM I GANG: Det er enkelt å opprette profil og komme i gang med ditt første moodboard.

Slik bruker du moodboard-verktøyet:

Lag ditt første moodboard her!

I vårt Moodboard-verktøy finner du farger fra produsentenes egne fargekart og bilder av både maling, tapet, gulv og tekstiler. Du kan laste opp dine egne bilder, bruke dem som allerede ligger i galleriet, eller legge til hvilke som helst bilder fra artiklene på ifi.no. Vil du bruke bilder du finner på ifi.no, er det bare å åpne de aktuelle artiklene og legge til de bildene du selv ønsker i Moodboxen.

Slik legger du til bilder i Moodbox:

1. Logg deg inn: Du må være logget inn på ifi.no for å kunne legge til bilder fra artiklene.

2. Klikk deg inn på bildene du ønsker: Finn artikkelen du vil hente bilder fra, og klikk deg inn på hovedbildet som ligger øverst i artikkelen.

3. Legg til i Moodbox: Bla deg frem til bildet du vil bruke i moodboardet, og klikk på knappen øverst i høyre/venstre hjørnet der det står "Legg til Moodbox".

4. Se bildet i moodboard-galleriet: Åpne opp dialogboksen "Legg til bilder" i moodboard-verktøyet. Oppdater boksen ved å klikke på pilene i høyre hjørne. Nå kan du se bildene du har lagt til.

Moodboard ifi.no
MOODBOX: Bildene du legger i moodbox kan du enkelt hente fram igjen inne i moodboardet.

Moodboard

Lag moodboard her!

Les også Slik lykkes du med mørke farger

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Før du begynner

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons