IFI logo
Se flere bilder
Dekorer kjøleskapet

Foto: Storeys

Dekorer kjøleskapet

Kjøleskap og oppvaskmaskin trenger ikke å være kjedelig hvite. Sett opp dekorative stickers, og få helt nye hvitevarer for en billig penge.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse
MaisonObjet annons

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Synes du oppvaskmaskinen og kjøleskapet ser kjedelig ut i hvitt? I stedet for å kjøpe nytt i annen farge, kan du sette opp dekorative stickers.

Mange muligheter

Klistremerker gir en rask og rimelig fornyelse av tradisjonelle hvitevarer og finnes i 19 ulike design som gjør kjøleskap og oppvaskmaskin om til morsomme blikkfang. Velg blant motiver som striper, storby, tegneserier og røntgenbilde inn i oppvaskmaskinen, vinranker og fargerike krydder.

Kan flyttes

Klistremerkene er laget av vinyl som gjør dem meget slitesterke, og du får dem i størrelser tilpasset oppvaskmaskin og kjøleskap. Dekoren er utstyrt med lim på baksiden og lar seg enkelt montere – og like lett fjernes, eller flyttes til et annet sted.

Mer informasjon

Storeys

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.