Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Trend å ta gulvet til nye høyder

Tør du velge et lekent gulv, eller går du for en mer nøktern klassiker? Alt er lov innen gjeldende gulvtreder!

cloud_download
fullscreen
 • <b>MINIMALISTISK: </b>Nordisk lys og vakker minimalisme er viktige elementer innen stilen «Celebrating Seasons». Gulvet heter Heritage Eik Chalk White.

  Foto:

 • <b>NATURLIG: </b>Nordisk interiør bringer naturmaterialer til front. Også fargepaletten er naturlig. Gulvet heter Vintage Eik Lund.

  Foto:

 • <b>HÅNDVERK: </b>Med varme farger og grafiske mønstre skaper tregulvet Noble Eik Wasa et innbydende interiør.

  Foto:

 • <b>ORIENTALSK: </b>Gulv med mønstre inspirert av forskjellige land og kulturer er populært. Dette er et vinylgulv med mønster som et lappeteppe eller keramiske fliser.

  Foto:

 • <b>FARGEGLEDE: </b>Trendstilen «Oh Happy Days» er en ungdommelig og personlig stil, der farger på vegg og gulv kombineres på en leken måte. Gulvet heter Shade Ask Linen White Plank.

  Foto:

 • <b>VÅGALT: </b>Kreative mønstre og dristige farger setter krydder på tilværelsen. Dette vinylgulvet, Almeria Natural fra Trend 240-kolleksjonen, gir et lekent inntrykk.

  Foto:

Annonse
Annonse

Med et nytt gulv skaper du et personlig og tidsriktig hjem. I dag ønsker vi oss gulv som tåler slitasje, som varer og som blir vakrere med tiden.

Tarkett, som er en av verdens største gulvprodusenter, med virksomhet i over 100 land, har definert fire globale gulvtrender som gir deg mulighet til å skape et personlig uttrykk. Gulvtrendene er utviklet av selskapets designteam, og basert på trendrapporter og trendspaning over hele kloden.

LES OGSÅ: Hel ved i interiøret

De fire temaene har fått navnene «Celebrating Seasons», «New Folk», «Soft Silence» samt «Oh Happy Days», og består av gulv med ulike overflater, farger og mønstre.  

Nordiske hjem

Minimalistisk, nordisk gulv

MINIMALISTISK: Nordisk lys og vakker minimalisme er viktige elementer innen stilen «Celebrating Seasons». Gulvet heter Heritage Eik Chalk White.

Den skandinaviske interiørstilen er populær over hele verden – og spesielt her i Norden. Den kjennetegnes av naturlige materialer og farger, et minimalistisk og stilrent uttrykk. Trendretningen blir kalt «Celebrating Seasons» og preges av et ønske om å ta naturen med inn, ekthet og være bevisst.

– Dette er en trendretning vi tror vil være populær i Norge. Her til lands omfavner vi naturen, og vi ser at nordisk design vokser seg sterkere og sterkere, sier Ingeborg Bigum Borgen, markedssjef Tarkett AS.

Etnisk inspirasjon

Orientalsk gulv

ORIENTALSK: Gulv med mønstre inspirert av forskjellige land og kulturer er populært. Dette er et vinylgulv med mønster som et lappeteppe eller keramiske fliser.

Trendstilen «New Folk» er influert av ulike kulturer og land, og tar oss på en reise over hele verden. Vi ser mønstre av lappetepper, keramiske fliser, grafiske elementer og varme farger. Nøkkelord innen tema er håndverk, etnisk og hjemmekoselig.

– Nå vil folk være personlige og sette sitt eget preg på interiøret. Skreddersøm og utradisjonelle løsninger er populært, sier hun.

Klassiske interiører

Fiskebeinmønstret gulv

FISKEBEIN: Laminatgulv er robust og slitesterkt alternativ til gulv for aktive familier. Naturtro etterligninger gjør det vanskelig å skille fra ekte treverk.

«Soft Silence» er et klassisk tema med sofistikerte og moderne design som gir et luksuriøst og harmonisk interiør. Her finner vi gulv med fiskebeinsmønster, myke og sensuelle farger, og lette grafiske design. Nøkkelord er kulturarv og tradisjoner.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Tarkett

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]