Kategorier

Meny

Konto

Fargerikt fargekart

Vi våger og tør mer med farger. Det tar malingprodusentene til etterretning.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fargerikt fargekart

Foto: Nordsjö

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Interessen for farger øker i Norge. Norske interiører har ikke lenger helhvite vegger. Ikke heller brukes grå farger i like stor grad. Nei, fargene er over oss, og vi bruker mer kulørte og dypere farger.

Nordsjös nye fargekart er laget for dem som tør å la de malte flatene ta plass, og ikke bare være en nøytral bakgrunn. Fargekartet heter «Simply Colourful» og skal inspirere dem som våger og vil ta et mer bevisst valg enn det enkle ubrutte hvite.

LES OGSÅ: Det er trendy å ikke følge trendene

Dele på Pinterest FARGERIKT FARGEKART

FARGERIKT: Fargekartet består av en palett med 84 farger: her finnes både lyse pasteller, mettede farger og mer kulørte kulører, men ingen sorte og grå farger.

Bevisste fargevalg

– Med styrke i fargene, og farger med mer svart i, øker fargens gjennomslagskraft i rommet og med det rommets karakter. Former blir også tydeligere med økt kontrast mot omgivelsene. Dette innebærer at man først må velge hva man vil vise frem og hva man vil skal smelte inn i omgivelsene, sier Ann-Charlotte Linde, Colour Manager i Nordsjö.

Fargekartet består av en palett med 84 farger: her finnes både lyse pasteller, mettede farger og mer kulørte kulører, men ingen sorte og grå farger.

Dele på Pinterest LYST OG LETT:

LYST OG LETT: Fargekartet er delt i felter der nedre del består av mindre mettede farger som gir en mykere fremtoning, som den lyse og varme «Tippy Taupe», her brukt i et barnerom hos bloggeren @bloggaibagis.

Dele på Pinterest HALVMALT VEGG

HALVVEIS: Fargen "Island Evening" er brukt i gangen hos bloggeren @olivia_angeline_f.

Mer informasjon:

Nordsjö

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]