Norsk Akustikksenter annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Fargesetting

Fargerikt fargekart

TAR PLASS: Fargekartet «Simply Colourful» er for dem som tør å bruke farge på veggene.   Bilder av: Nordsjö
Vi våger og tør mer med farger. Det tar malingprodusentene til etterretning.

Interessen for farger øker i Norge. Norske interiører har ikke lenger helhvite vegger. Ikke heller brukes grå farger i like stor grad. Nei, fargene er over oss, og vi bruker mer kulørte og dypere farger.

Nordsjös nye fargekart er laget for dem som tør å la de malte flatene ta plass, og ikke bare være en nøytral bakgrunn. Fargekartet heter «Simply Colourful» og skal inspirere dem som våger og vil ta et mer bevisst valg enn det enkle ubrutte hvite.

LES OGSÅ: Det er trendy å ikke følge trendene

FARGERIKT FARGEKART
FARGERIKT: Fargekartet består av en palett med 84 farger: her finnes både lyse pasteller, mettede farger og mer kulørte kulører, men ingen sorte og grå farger.

Bevisste fargevalg

LYST OG LETT:
LYST OG LETT: Fargekartet er delt i felter der nedre del består av mindre mettede farger som gir en mykere fremtoning, som den lyse og varme «Tippy Taupe», her brukt i et barnerom hos bloggeren @bloggaibagis.

– Med styrke i fargene, og farger med mer svart i, øker fargens gjennomslagskraft i rommet og med det rommets karakter. Former blir også tydeligere med økt kontrast mot omgivelsene. Dette innebærer at man først må velge hva man vil vise frem og hva man vil skal smelte inn i omgivelsene, sier Ann-Charlotte Linde, Colour Manager i Nordsjö.

Fargekartet består av en palett med 84 farger: her finnes både lyse pasteller, mettede farger og mer kulørte kulører, men ingen sorte og grå farger.

Mer informasjon

Nordsjö

Les også Gjør en halvveis malejobb!

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Fargesetting

Nyeste artikler

Norsol annons