Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Liv, latter og lek med tapet!

  •  
  •   Publisert:
Kart er kuult  på barnerommet! Borge er leverandør av tapetet i Norge.   Produsentene
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Skal du pusse opp barnerommet, så husk at det er barn som faktisk skal leke, sove og leve der. Kanskje passer det med noen duse farger rundt sengeområdet og et morsomt tapet på én av de andre veggene?

Dagens tapeter på barnerommet handler om langt mer et Mummitroll, prinsesser og pirater. Slipp kreativiteten løs, og forvandle barnerommet til en helt egen verden av farger, historier og inspirasjon. Fine farger og figurer frister til lek og moro.

Flere tapetprodusenter har i vår kommet med nye kolleksjoner av tapeter til barnerommet, og utvalget er enormt! Her kan du velge mellom alt av farger, kvaliteter, figurer, mønstre og design. Romskip, verdenskart, barnets navn, fototapet og fargerike blyanter er bare et lite utvalg av tapetene som finnes. Stikk innom din lokale fargehandler og sjekk på nettet for å få en smakebit av dagens store tapetutvalg og farger. Og husk - det går raskt å tapetsere en vegg eller to!

www.astex.no

www.borge.no

www.flugger.no

www.greenapple.no

Les også Tøffe ting for tenåring

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons