Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Gjor det selv

Få hjelp til fargevalg hjemme

  •  
  •   Publisert:
  Flügger
Mange ønsker å bruke flere farger hjemme, men syns det er vanskelig å vite hvor de skal begynne. Med det nye konseptet «Hjem til deg», ønsker Flügger å gjøre valgene enklere.
Flügger fargekonsulenter på hjemmebesøk
PROFF HJELP: Fargekonsulentene er utdannet til å tenke fargevalg, helhet og hvordan omgivelsene påvirker. Flügger

Gjennom året har Flügger satset på å øke den faglige kompetansen i sine butikker ved å utdanne fargekonsulenter som kan hjelpe deg med gode valg når du kommer til butikken. Målet er at det skal bli enklere å velge farger. Nå utvider de konseptet til å inkludere hjemmebesøk.

– Våre fargekonsulenter er nå klare til å tilby fargekonsultasjon hjemme hos deg. Da kan du få enda bedre og mer helhetlig rådgivning, som er skreddersydd for akkurat deg og ditt hjem, forklarer Susanne Dahl hos Flügger.

Fargehjelp hjemme
HJEMMEBESØK: Ved å tilby konsultasjon hjemme hos deg, kan man se fargene i den sammenhengen de skal være i, og det blir enklere å finne de rette fargene. Flügger

Utdanner flere

Hjelp til å finne farge
KOMBINASJONER: Fargekonsulentene er trent i å tenke helhet, og se ulike kombinasjoner som kan passe godt. Flügger

15 fargekonsulenter er allerede klare til å hjelpe, og nå utdanner Flügger ytterligere 10 til i løpet av sommeren.

– Vi ser at flere og flere ønsker å ta i bruk mer farger hjemme, og gjerne kombinere både flere farger og tapet. Men det kan være utfordrende å navigere seg frem i jungelen av nyanser, mønstre og fargekart. Det er det fargekonsulentene kan hjelpe deg med, og sørge for at du finner fargene som passer deg og at det blir en fin helhet i hjemmet, utdyper Dahl.

LES OGSÅ: Ikke glem gulvet når du skal velge veggfarge

Finn rett tapet hjemme
TAPET: Fargekonsulentene kan hjelpe til med valg av både farger og tapet, og så klart farger som passer til tapetet. Flügger

God utdanning

Få hjelp til fargevalg
FARGEMÅLER: For å best kunne finne fargene og nyansene som passer i ditt hjem, bruker konsulentene nyttige verktøy. Flügger

Tjenesten koster 749 kroner per time, og ett besøk går over maks to timer. Og for å sørge for at du får den beste hjelpen tilgjengelig, har Flügger lagt mye ressurser i å utdanne konsulentene.

– Alle våre fargekonsulenter er utdannet gjennom interiørarkitektfirmaet Unilon. De gjennomgår en videreutdannelse i fargepsykologi og fargesammensetning, der de lærer blant annet hvordan farger påvirker oss, hva lyssetting gjør med fargene og hvordan de skal tenke på rommenes helhet, forklarer Dahl.

– Fargekonsulentene følger deg også gjennom hele ditt prosjekt, fra start til slutt, avslutter hun.

Les også La stemningen styre fargevalget

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Gjor det selv

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: