Kategorier

Meny

Konto

Få eksperthjelp til å finne riktig farge

Det kan være vanskelig å finne riktig farge til et rom. Nye fargeeksperter skal gjøre valget enkelt.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Få eksperthjelp til å finne riktig farge

Foto: Flügger

Med tusenvis av forskjellige fargenyanser å velge mellom, kan det være utfordrende å velge den nye fargen til hjemmet. Og ikke minst å sette sammen flere farger.

I bestrebelsen på å gjøre det enklere, har fargespesialisten Flügger håndplukket ni medarbeidere fra hele landet som får gjennomgå en videreutdannelse i fargepsykologi og fargesammensetning. De skal gjøre valget enklere for deg.

Dele på Pinterest Flügger fargekonsulenter

Foto: Flügger

FARGEEKSPERTER: Flügger fargekonsulenter hjelper deg å finne riktige farger til hjemmet ditt.

Hjelper med fargevalg

Målet er at fargekonsulentene skal hjelpe deg som sliter med å finne akkurat de riktige fargene til ditt hjem. De skal gjøre valget enkelt.

– Folk har så mange muligheter når det gjelder fargevalg at det noen ganger kan virke forvirrende. For å kunne hjelpe til, oppjusterer vi derfor den faglige kompetansen slik at vi kan levere en bedre og mer helhetlig rådgivning. Det handler nemlig ikke bare om fargen på veggen, men fargene i hele rommet, forklarer Gro Hege Hølås, Regional Manager i Flügger.

Dele på Pinterest Hvilken farge skal jeg velge?

Foto: Flügger

MANGE FARGER: Det er mye å velge i når du skal fargesette et rom. Eksperthjelp kan gjøre valget litt enklere. Fargen her er Salem Red fra Flügger.

Gir gode råd

De ni deltagerne på videreutdannelsen representerer ni forskjellige butikker. De har fått dypere innblikk i hvordan farger påvirker oss mennesker og hvilken betydning lysmengden i rommet har for fargevalget.

– Samtidig har de også fått trening i å tenke på rommenes helhet, slik at de lettere kan gi råd om resten av innredningen og ikke bare fargene på veggene, sier Hølås.

Ekspertene kan hjelpe deg med tapetvalg, å sette sammen farger, og se hva som fungerer sammen med gulvet ditt og andre overflater – så det er bare å spørre om råd!

Dele på Pinterest Hjelp til å velge tapet

Foto: Flügger

TAPET: Konsulentene kan også hjelpe deg å finne tapet til rommet ditt. Dette tapetet er fra Flügger/Fiona sin kolleksjon Heritage.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]