Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Levende vegger med farget sparkel

Med en unik, farget sparket kan du få elegante og levende vegger i lekre, naturlige farger.

cloud_download
fullscreen
 • Levende vegger med farget sparkel

  Foto: Detale CPH/Flügger

 • <b>RÅTT:</b> Med KC14 kan du skape levende, «rå» vegger, som fører tankene til stein og betong. Her er veggene malt med fargen Cold Steel.

  Foto: Detale CPH/Flügger

 • <b>TRENDFARGER:</b> Fargepaletten spenner fra de lyse, mer nøytrale nyansene, til de dype, mørke nyansene. Paletten er utviklet i samarbeid med trendforskere og designeksperter.

  Foto: Detale CPH/Flügger

 • <b>GULT:</b> Den unike sparkelen gir et livlig spill til veggen, som du ikke oppnår med vanlig maling. Her er det brukt fargen Moss.

  Foto: Detale CPH/Flügger

 • <b>MØRKE FARGER:</b> Spillet i overflaten kommer bedre fram jo mørkere fargen er.

  Foto: Detale CPH/Flügger

 • <b>ALLE ROM:</b> KC14 fra Detale CPH kan brukes i alle rom, også våtrom, så lenge veggene ikke er i direkte kontakt med vann. Fargen på dette badet er Dark Emerald.

  Foto: Detale CPH/Flügger

Annonse
Annonse
Sparkel med betongutseende

RÅTT: Med KC14 kan du skape levende, «rå» vegger, som fører tankene til stein og betong. Her er veggene malt med fargen Cold Steel.
camera_alt (Detale CPH/Flügger)

Detale CPH er Nordens første produsent av farget sparkel og sparkelmaling, og er nå å få hos Flügger farve.

– Med sparkelserien KC14 skaper man enkelt eksklusive vegger i hjemmet, med en helt unik og levende finish, som gir en delikat og sanselig overflate. Den gir en rå «look», som fører tankene til stein og harde, naturlige materialer. Samtidig får du en fløyelsmyk overflate, forteller Susanne Dahl hos Flügger.

Mange farger

Sparkel i farger

TRENDFARGER: Fargepaletten spenner fra de lyse, mer nøytrale nyansene, til de dype, mørke nyansene. Paletten er utviklet i samarbeid med trendforskere og designeksperter.
camera_alt (Detale CPH/Flügger)

Sparkelen finnes i 37 ulike farger, som er utviklet i samarbeid med trendforskere og designeksperter. Paletten spenner fra de helt lyse nyansene, som skaper et mer diskret nordisk utseende, til de helt dype og kraftige nyansene, som gir rommet karakter og eleganse.

Dahl har et lite tips til deg som skal velge farge.

– Jo mørkere farge, jo mer levende uttrykk. Hvis du drømmer om en veldig livlig vegg med mye spill, anbefaler vi derfor en mørkere farge. Det betyr ikke at de lyse nyansene ikke er vakre, men at de er mer dempet.

Fin og grov

Gul farget sparkel

GULT: Den unike sparkelen gir et livlig spill til veggen, som du ikke oppnår med vanlig maling. Her er det brukt fargen Moss.
camera_alt (Detale CPH/Flügger)

Sparkelserien finnes i to versjoner: KC14 Classic og KC14 Raw. Begge fås i alle de 37 fargene.

– KC14 Classic er en finkornet sparkel som gir en mykere struktur og finish. KC14 Raw er en grovere sparkel, som gir en mer strukturert, rustikk overflate. Fellesnevneren for dem begge er at resultatet blir vegger med en levende effekt, som ikke kan oppnås med vanlig maling, sier Dahl.

Gjør det selv

Farget sparkel på bad

ALLE ROM: KC14 fra Detale CPH kan brukes i alle rom, også våtrom, så lenge veggene ikke er i direkte kontakt med vann. Fargen på dette badet er Dark Emerald.
camera_alt (Detale CPH/Flügger)

– Du trenger ikke være profesjonell maler for å kunne påføre produktene fra Detale CPH. Ved kjøp av produktene følger det med en detaljert brukermanual som guider deg gjennom prosessen. Her står det om alt fra forarbeid og tildekning, til hvilket verktøy du trenger og påføringsteknikker.

Før du påfører produktene, skal veggen skal være jevn, tørr, bæredyktig og ensartet sugende. Sparkelen kan påføres direkte på gips, filt og malte overflater så lenge veggen er ensartet sugende. Produktene kan brukes i våtrom, så lenge veggene ikke er i direkte kontakt med vann.

KC14 Classic og KC14 Raw bestilles i sett som består av 10 liter ferdigblandet sparkel og 1 liter topcoat. KC14 Classic dekker 5-7 ferdige kvadratmeter, mens KC14 Raw dekker ca. 5 ferdige kvadratmeter. Med den spesielle overflatebehandlingen kan veggene rengjøres og vedlikeholdes tilsvarende en maling i glans 10.

Detale CPH kan bestilles hjem i utvalgte Flügger farve-butikker. Se oversikten på Flügger sine nettsider.

– Våre ansatte hjelper deg med alt fra spørsmål angående Detale CPH-produktene til tips til å lage gode fargekombinasjoner med KC14 serien, tipser, Dahl.

Oppdatert: 17.12.2019  

Dette ble brukt

Detale CPH KC14 Classic – FLÜGGER

remove_circle_outline

Detale CPH KC14 Raw – FLÜGGER

remove_circle_outline
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]