Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

HappyHomes annons
Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Dette verktøyet klarer vi oss ikke uten

  •  
  •   Publisert:
  Kristian Owren/ifi.no, Robert Walmann/ifi.no
For å komme helberget gjennom alle oppussingsprosjekter, trengs riktig verktøy. Vi spurte redaksjonen hva de bare "må" ha for å komme i mål.

Journalist Robert Walmann

– Jeg er vimsete og klarer aldri å male uten å søle. Så min beste venn er en stor rull med malerfilt. Det fine med malerfilt er at oversiden absorberer malingen og undersiden er plastbelagt slik at malingen ikke trekker igjennom. Dessuten kan jeg bruke den igjen og igjen. Med andre ord: mer moro. Mindre søl. 

Journalist Mari Andersen Rosenberg

<b>EN FORLENGET ARM</b> Mari setter sin lit til forlengerskaftet når jobben skal gjøres.
EN FORLENGET ARM Mari setter sin lit til forlengerskaftet når jobben skal gjøres.

– Jeg slår et slag for forlengerskaftet! Når du kun strekker deg 154 centimeter over bakken, sier det seg selv at en ekstra arm kommer godt med i de fleste situasjoner. Uansett om det er veggen som skal vaskes eller fasaden som skal males, er forlengerskaftet uunnværlig. Det gjør at jeg når opp i høyden og kan dekke en mye større flate. I tillegg går jobben mye raskere og jeg blir ikke like sliten. Alt i alt et «må ha»-verktøy til hele året!

Kreativ leder Bjørg Owren

– Jeg er stor fan av verktøy med knekk. Da slipper jeg å knekke. Radiatorpensel er et «must» når endeveden på kledningen skal få en ekstra omgang maling. Vaskekosten med knekk har den rette vinkelen, så jeg får vekk grønske og skitt som legger seg til på oversiden av vannbordet på vinduene.

<b>KNEKK</b> Bjørg heier på vinklede skaft!
KNEKK Bjørg heier på vinklede skaft!

Desksjef Chera Westman

<b>BESKYTTER</b> – Kunstrotting trenger også beskyttelse, minner Chera om.
BESKYTTER – Kunstrotting trenger også beskyttelse, minner Chera om.

– Vi har akkurat kjøpt nye hagemøbler i kunstrotting og dem vil jeg ta godt vare på. Derfor må jeg skaffe meg Wocas rens og beskyttelsesmiddel på praktisk dusjflaske. Spraypåføringen gjør at midlet kommer inn i alle kriker og kroker og beskytter og bevarer møblene i mange år. Det jo ingenting som er vedlikeholdsfritt utendørs, men det skader ikke å gjøre det enkelt for seg!

Adm. dir. Kristian Owren

– Utendørssesongen er tid for store og små prosjekter på mitt «småbruk» langs Mjøsa. Det går i vedlikehold av bygninger og utstyr, som ofte kan være noe søl. Jeg er ikke redd for å bli møkkete på hendene, men med et par hansker sparer jeg meg for sår og skåner hendene godt. Jeg benytter forskjellig typer hansker til ulike jobber. Denne typen har jeg alltid et «lass» liggende av. Et absolutt mersalgsprodukt og som bør selges til alle dine kunder både sommer som vinter.

 

<b>BEHANSKET</b> For Kristian er arbeidshansker et uvurderlig hjelpemiddel.
BEHANSKET For Kristian er arbeidshansker et uvurderlig hjelpemiddel.

Prosjektleder Trine Midtsem

<b>RULL PÅ</b> Trine ruller malingen på husveggen, og sparer både tid og krefter.
RULL PÅ Trine ruller malingen på husveggen, og sparer både tid og krefter.

– Huset skal males, og utendørsrullen ligger klar. Kombinasjonen rull og pensel er uslåelig, for den mer enn halverer tiden det tar å jobbe kun med pensel. Rullen sørger for at jeg får lagt på riktig mengde maling, og en god pensel gir et jevnt og pent sluttresultat. Jeg gleder meg allerede!

 

Grafisk formgiver Elna Høyer Dahl

<b>«HVER MANN SIN TAPE»</b> – Nå har jeg lært at de ulike maskeringstapene er til forskjellig bruk, sier Elna.
«HVER MANN SIN TAPE» – Nå har jeg lært at de ulike maskeringstapene er til forskjellig bruk, sier Elna.

 – For meg som blir skjelven på hånden er det et «must» med maskeringstape. Da har jeg akkurat lært meg at det er viktig å skille mellom gul og blå maskeringstape. Gul er til bruk innendørs, mens blå er mer standhaftig i møte med sola, og skal brukes ute. Så slipper jeg å høvle av limrestene etterpå!

 

Les også Slik lykkes du med fasadevasken

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
interiorkupp annons