Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Tre smarte teiptips

Teip er et nyttig hjelpemiddel når både store og små ting i heimen skal males. Her er tre smarte teiptips som gir deg bedre resultat.

 • <b>RIKTIG STED:</b> Det er viktig å velge riktig teip til riktig sted. Ute trengs en annen teip enn inne. Her er Precision Sensitive fra Jordan brukt på tapet.

  Foto: Jordan

 • <b>MED EN GANG:</b> Fjern teipen når malingen fremdeles er våt.

  Foto: Jordan

 • <b>MED EN GANG:</b> Fjern teipen når malingen fremdeles er våt.

  Foto: Jordan

 • <b>LANGT:</b> Bruk så lange remser som mulig. Her er Precision Indoor fra Jordan.

  Foto: Jordan

Annonse
Annonse

Med riktig teip kan du beskytte flater mot malingsøl, dele opp områder for maling og skape kreative mønstre hvis du vil. Det er et hendig, allsidig og smart hjelpemiddel til alle malejobber – enten de er små eller store. Her er tre smarte tips for deg som skal bruke maskeringsteip.

1. Velg riktig

Teip til tapet

RIKTIG STED: Det er viktig å velge riktig teip til riktig sted. Ute trengs en annen teip enn inne. Her er Precision Sensitive fra Jordan brukt på tapet.
(Jordan)

Det finnes mange ulike maskeringsteiper, og en viktig ting å huske på er at ikke alle har samme funksjon. Det er en grunn til at det finnes ulike typer. Noen funker best på fasaden utendørs, andre funker bra på muren og noen er best egnet til malte vegger innendørs. For å få det beste resultatet, er det viktig at du velger en teip som er egnet til underlaget du skal male.

I tillegg er det viktig å velge en teip av god kvalitet. Da sikrer du at den sitter godt mot underlaget, du får et jevnere resultat med skarpe kanter og den blir enkel å fjerne. 

SE OGSÅ: IFITV: Skarpe kanter når du maler med to farger

2. Teip langt

Gul teip inne

LANGT: Bruk så lange remser som mulig. Her er Precision Indoor fra Jordan.
(Jordan)

Når du teiper, bør du prøve å legge teipen i så lange remser som overhodet mulig. Jo færre skjøter det er, jo rettere og finere blir resultatet.

3. Fjern med en gang

Det lønner seg å fjerne teipen med en gang det siste malingstrøket er påført. Hvis du lar malingen tørke før du fjerner teipen, risikerer du at fargen følger med når du fjerner teipen – og dét vil vi ikke ha noe av!

Maskeringsteip

MED EN GANG: Fjern teipen når malingen fremdeles er våt.
(Jordan)

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]