Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Slik vedlikeholder du skiboksen

Det finnes løsninger som gir deg den «nye» følelsen tilbake. Ved å vedlikeholde skiboksen, vil du se at den kan skinne igjen.

 • <b>PLASTIC FANTASTIC:</b> Polytrol gjenoppliver den opprinnelige fargen og utseendet på flekket og matt plast. Det kan komme godt med når hagemøblene skal ut til våren.

  Foto: Owatrol

 • <b>NY GLANS PÅ TAKET:</b> En skiboks er prikken over i-en på mange biler nå. Da gjelder det å holde på farge og glans. Det sørger den tyntflytende plast-, lakk- og metallfornyeren Polytrol for. – Bilfolk har lagt sin elsk på produktet, forteller Christian Kolderup fra Owatrol.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • <b>SLITEN PLAST:</b> En skiboks blir mattere med årene. Etter en runde med Polytrol vil plasten finne tilbake til sitt opprinnelige utseende.

  Foto: Robert Walmann/ifi.no

 • <b>PÅ FULL FART:</b> Christian Kolderup i Owatrol forteller at merkevaren vokser raskt i Norge. – Det er fordi vi har miljøvennlige problemløsere som virker, sier han.

  Foto: Kristian Owren/ifi.no

 • <b>TRENGER INN:</b> Polytrol er en dyptpenetrerende olje som gjenoppretter utseendet til mange ulike overflater. Middelet trenger inn i underlaget og gjenfukter pigmentene, slik at farge og glans kommer tilbake.

  Foto: Owatrol

Annonse
Annonse
Christian Kolderup i Owatrol

PÅ FULL FART: Christian Kolderup i Owatrol forteller at merkevaren vokser raskt i Norge. – Det er fordi vi har miljøvennlige problemløsere som virker, sier han.
(Kristian Owren/ifi.no)

Christian Kolderup har bygget opp Owatrol i Norge. Det gjør han gjennom selskapet InHouse Group, som også eier Storeys, Gulvex og Eijffinger. I deres produktportefølje ligger det både gulv, tapet, tepper og oljeprodukter.

Owatrol over hele verden

– Vi har en rekke høykvalitets problemløsere for alle typer overflater. I dag eies Owatrol av en fransk familiebedrift som strekker seg langt for å skape miljøvennlige kvalitetsprodukter. Owatrol finnes i dag i mer enn 80 land, og er i Norge kanskje mest kjent for sin rustolje og oljer til treverk. I Norge vokser vi for hvert år. Fordi vi har produkter som virker, sier forteller Kolderup.

LES OGSÅ: Små mirakler på boks

Har frelst bilfolket

Han viser frem et av sine smarte produkter. Et produkt som særlig bilfolk har lagt sin elsk på. Polytrol er en tyntflytende plast-, lakk- og metallfornyer som ikke inneholder silikon. Produktet gjenoppliver den opprinnelige fargen og glansen på alt fra båtskrog til hagemøbler.

– Vi erfarer at mange bilfolk ser at produktet har mange bruksområder. Uansett om det er metall, plast eller lakk, vil Polytrol gjenopplive slitne overflater, forteller Kolderup, og legger til at fornyeren påføres enkelt med en applikator eller pensel.

Vedlikehold av skiboks

SLITEN PLAST: En skiboks blir mattere med årene. Etter en runde med Polytrol vil plasten finne tilbake til sitt opprinnelige utseende.
(Robert Walmann/ifi.no)

Kommer som sprayboks

– La den virke i 10-20 minutter og tørk av med en mikrofiberklut. Gjenta påføring om nødvendig, men ikke bruk den på varme overflater eller i direkte sollys. En matt og sliten skiboks vil bli som ny. Produsenten av «Skiguard» takbokser anbefaler faktisk dette produktet til kunder som vil vedlikeholde boksen sin, forteller han.  

Mange bruksområder

Polytrol

TRENGER INN: Polytrol er en dyptpenetrerende olje som gjenoppretter utseendet til mange ulike overflater. Middelet trenger inn i underlaget og gjenfukter pigmentene, slik at farge og glans kommer tilbake.
(Owatrol)

Owatrol Polytrol gjenoppliver den opprinnelige fargen og utseendet på flekket og matt plast og glassfiber – støtfangere, båtskrog, hagemøbler, skodder. Det samme gjør den med farge og utseende på marmor, fliser, gravsteiner, skifer og terrakottafliser der utseendet har falmet. Du kan også bruke den for å gjenopprette flat og kalkholdig maling og lakk som har mistet glansen grunnet vær og vind. Eller hvis du vil gjenopprette og beskytte krom eller polerte metaller som aluminium, krom, messing og bronse.

Oppdatert: 17.12.2019  

Mer informasjon:

Owatrol

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]