IFI logo
Se flere bilder
Slik vedlikeholder du skiboksen

Foto: Robert Walmann/ifi.no, Kristian Owren/ifi.no og Owatrol

Slik vedlikeholder du skiboksen

Det finnes løsninger som gir deg den «nye» følelsen tilbake. Ved å vedlikeholde skiboksen, vil du se at den kan skinne igjen.

Robert Walmann

Robert Walmann
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Christian Kolderup har bygget opp Owatrol i Norge. Det gjør han gjennom selskapet InHouse Group, som også eier Storeys, Gulvex og Eijffinger. I deres produktportefølje ligger det både gulv, tapet, tepper og oljeprodukter.

Se flere bilder
Christian Kolderup i Owatrol

Foto: Kristian Owren/ifi.no

PÅ FULL FART: Christian Kolderup i Owatrol forteller at merkevaren vokser raskt i Norge. – Det er fordi vi har miljøvennlige problemløsere som virker, sier han.

Owatrol over hele verden

– Vi har en rekke høykvalitets problemløsere for alle typer overflater. I dag eies Owatrol av en fransk familiebedrift som strekker seg langt for å skape miljøvennlige kvalitetsprodukter. Owatrol finnes i dag i mer enn 80 land, og er i Norge kanskje mest kjent for sin rustolje og oljer til treverk. I Norge vokser vi for hvert år. Fordi vi har produkter som virker, sier forteller Kolderup.

LES OGSÅ: Små mirakler på boks

Har frelst bilfolket

Han viser frem et av sine smarte produkter. Et produkt som særlig bilfolk har lagt sin elsk på. Polytrol er en tyntflytende plast-, lakk- og metallfornyer som ikke inneholder silikon. Produktet gjenoppliver den opprinnelige fargen og glansen på alt fra båtskrog til hagemøbler.

– Vi erfarer at mange bilfolk ser at produktet har mange bruksområder. Uansett om det er metall, plast eller lakk, vil Polytrol gjenopplive slitne overflater, forteller Kolderup, og legger til at fornyeren påføres enkelt med en applikator eller pensel.

Se flere bilder
Vedlikehold av skiboks

Foto: Robert Walmann/ifi.no

SLITEN PLAST: En skiboks blir mattere med årene. Etter en runde med Polytrol vil plasten finne tilbake til sitt opprinnelige utseende.

Kommer som sprayboks

– La den virke i 10-20 minutter og tørk av med en mikrofiberklut. Gjenta påføring om nødvendig, men ikke bruk den på varme overflater eller i direkte sollys. En matt og sliten skiboks vil bli som ny. Produsenten av «Skiguard» takbokser anbefaler faktisk dette produktet til kunder som vil vedlikeholde boksen sin, forteller han.  

Mange bruksområder

Owatrol Polytrol gjenoppliver den opprinnelige fargen og utseendet på flekket og matt plast og glassfiber – støtfangere, båtskrog, hagemøbler, skodder. Det samme gjør den med farge og utseende på marmor, fliser, gravsteiner, skifer og terrakottafliser der utseendet har falmet. Du kan også bruke den for å gjenopprette flat og kalkholdig maling og lakk som har mistet glansen grunnet vær og vind. Eller hvis du vil gjenopprette og beskytte krom eller polerte metaller som aluminium, krom, messing og bronse.

Se flere bilder
Polytrol

Foto: Owatrol

TRENGER INN: Polytrol er en dyptpenetrerende olje som gjenoppretter utseendet til mange ulike overflater. Middelet trenger inn i underlaget og gjenfukter pigmentene, slik at farge og glans kommer tilbake.

Se flere bilder
Vedlikeholde hagemøbler

Foto: Owatrol

PLASTIC FANTASTIC: Polytrol gjenoppliver den opprinnelige fargen og utseendet på flekket og matt plast. Det kan komme godt med når hagemøblene skal ut til våren.

Mer informasjon:

Owatrol

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.