Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Tarkett annons
Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Vant USA-tur på mobilen

  •  
  •   Publisert:
KUNNSKAP ER ALT: 1258 deltakere har vært med og svart på spørsmål i Jordans mobile kurs. Vinneren fra Risør mener kunnskap...   Jordan
Vinneren av Jordans mobilkurs er en 140 år gammel butikk i Risør. − Å få kunnskap om riktig bruk av verktøy er gull verdt, sier vinneren.

Som ledende leverandør av malerverktøy i Norge, er Jordan opptatt av å utdanne sine kunder. De vil at vi skal bruke verktøyet riktig. I 2017 lanserte de derfor et mobilkurs der alle kundene fikk være med.

Grunnleggende om maling

− Vi har gjennom ulike moduler i kurset hatt fokus på det grunnleggende om ruller, det å male inne og ute, bruk av sparkel, behandle terrasse, rengjøring og sprøyter. Alle modulene har hatt en intro med påfølgende quiz. Hele 1258 deltakere har vært med og svart på spørsmål. Nå er vinneren kåret, forteller salgsdirektør Anders Gåsemyr fra Orkla House Care.

Butikk med tradisjoner

<b>STOLT VINNER:</b> − Det var svært overraskende og gøy at vi vant. Nå blir det tur til USA, forteller Marita Straum Lund. Hun gikk helt til topps i Jordans mobilkurs. (Foto: Jordan)
STOLT VINNER: − Det var svært overraskende og gøy at vi vant. Nå blir det tur til USA, forteller Marita Straum Lund. Hun gikk helt til topps i Jordans mobilkurs. (Foto: Jordan)

Vinneren er Marita Straum Lund som driver Happy Homes i Risør. Hun er femte generasjon driver av butikken i Kragsgaten 5 i Risør. Der har familien drevet butikk i 140 år. Marita og mannen Thomas tok over butikken 1. april i 2015, og de har på kort tid gått fra å være en jernvarehandel til en mer moderne farge- og interiørbutikk.

Kunnskap ga USA-tur

− For oss er fagkunnskap viktig i relasjonen til våre kunder, så derfor er kunnskapen fra Jordan alltid viktig, forteller vinneren, som kan vente seg et reisegavekort for to til New York.

Hun ble «tatt på sengen» da Arvid Jonassen, Vibeke Tungland og Anders Gåsemyr fra Orkla House Care møtte opp midt i julerushet og overrakte nyheten.

− Dette var helt sykt! Jeg hadde aldri trodd at vi skulle vinne, forteller Marita da hun fikk servert premien.

Mer informasjon

Jordan

Les også Derfor bør du velge en kvalitetspensel

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: