Kategorier
Meny
Konto
menu
Annonse

Vant USA-tur på mobilen

Vinneren av Jordans mobilkurs er en 140 år gammel butikk i Risør. − Å få kunnskap om riktig bruk av verktøy er gull verdt, sier vinneren.

cloud_download
fullscreen
  • <b>KUNNSKAP ER ALT:</b> 1258 deltakere har vært med og svart på spørsmål i Jordans mobile kurs. Vinneren fra Risør mener kunnskap om riktig bruk av Jordan-produkter er viktig i møte med kundene. Her er vinneren flankert av Vibeke Tungland og Arvid Jonassen fra Orkla House Care. (Foto: Jordan)

    Foto:

  • <b>STOLT VINNER:</b> Det var svært overraskende og gøy at vi vant. Nå blir det tur til USA, forteller Marita Straum Lund. Hun gikk helt til topps i Jordans mobilkurs. (Foto: Jordan)

    Foto:

Annonse

Som ledende leverandør av malerverktøy i Norge, er Jordan opptatt av å utdanne sine kunder. De vil at vi skal bruke verktøyet riktig. I 2017 lanserte de derfor et mobilkurs der alle kundene fikk være med.

Grunnleggende om maling

− Vi har gjennom ulike moduler i kurset hatt fokus på det grunnleggende om ruller, det å male inne og ute, bruk av sparkel, behandle terrasse, rengjøring og sprøyter. Alle modulene har hatt en intro med påfølgende quiz. Hele 1258 deltakere har vært med og svart på spørsmål. Nå er vinneren kåret, forteller salgsdirektør Anders Gåsemyr fra Orkla House Care.

Butikk med tradisjoner

STOLT VINNER: − Det var svært overraskende og gøy at vi vant. Nå blir det tur til USA, forteller Marita Straum Lund. Hun gikk helt til topps i Jordans mobilkurs. (Foto: Jordan)

STOLT VINNER: − Det var svært overraskende og gøy at vi vant. Nå blir det tur til USA, forteller Marita Straum Lund. Hun gikk helt til topps i Jordans mobilkurs. (Foto: Jordan)

Vinneren er Marita Straum Lund som driver Happy Homes i Risør. Hun er femte generasjon driver av butikken i Kragsgaten 5 i Risør. Der har familien drevet butikk i 140 år. Marita og mannen Thomas tok over butikken 1. april i 2015, og de har på kort tid gått fra å være en jernvarehandel til en mer moderne farge- og interiørbutikk.

Kunnskap ga USA-tur

− For oss er fagkunnskap viktig i relasjonen til våre kunder, så derfor er kunnskapen fra Jordan alltid viktig, forteller vinneren, som kan vente seg et reisegavekort for to til New York.

Hun ble «tatt på sengen» da Arvid Jonassen, Vibeke Tungland og Anders Gåsemyr fra Orkla House Care møtte opp midt i julerushet og overrakte nyheten.

− Dette var helt sykt! Jeg hadde aldri trodd at vi skulle vinne, forteller Marita da hun fikk servert premien.

Mer informasjon

Mer informasjon:

Jordan

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]