Kategorier

Meny

Konto

Jordan kurser nye ambassadører

Akkurat nå trener 100 butikkselgere på å skrape, vaske, sparkle og male. Det gjør de for at du skal få de beste tipsene neste gang du handler malerverktøy fra Jordan.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Jordan kurser nye ambassadører

Foto:

Jordan vet hvordan. Det er kunnskap de vil overføre til alle landets butikkselgere. Derfor er 100 selgere fra 15 ulike kjeder på kurs for å lære de beste triksene. 

Dele på Pinterest GODE AMBASSADØRER: Fredrik Aanstad og Anders Gåsemyr fra Jordan tror selgere som får praktisk trening med produktene, vil gi bedre råd til kundene. – Vi kaller dette Jordans ambassadørprogram.

GODE AMBASSADØRER: Fredrik Aanstad og Anders Gåsemyr fra Jordan tror selgere som får praktisk trening med produktene, vil gi bedre råd til kundene. – Vi kaller dette Jordans ambassadørprogram.

Gode treningsforhold

Det gamle Orklabygget på Sandaker i Oslo venter på å bli bygget om til leiligheter. I mellomtiden får Jordan bruke lokalene som treningsfelt for sine selgere. Her har de satt opp arbeidsstasjoner der deltagerne får prøve seg med alt fra fasademaling til terrasserensing, malesprøyte og helsparkling av vegger. 

Vil gi kundene de beste rådene

– Jordan har alltid vært opptatt av drive opplæring av sine selgere ute i butikk. Men vi har kanskje hatt for mye fokus på teori. Nå har vi utviklet Jordan ambassadørprogram. Dette er et kursopplegg der alle tester produktene «live». Når du kjenner produktene i bruk, blir det enklere å gi kundene de beste rådene, sier kommersiell direktør, Fredrik Aanstad. 

Kan bli en tradisjon

– Dette er første gang vi holder et så stort praktisk kurs. Når de reiser hjem, vil de forhåpentligvis smitte kollegaer og kunder med ny kunnskap. Blir evalueringene gode, kan det tenkes dette blir en tradisjon, sier Jordans salgssjef Anders Gåsemyr. 

Dele på Pinterest KLAR FOR KURS: I dag finnes 1500 butikker som selger Jordans produkter. Nå er 100 butikkselgere på kurs i Oslo for å bli gode Jordan-ambassadører.

KLAR FOR KURS: I dag finnes 1500 butikker som selger Jordans produkter. Nå er 100 butikkselgere på kurs i Oslo for å bli gode Jordan-ambassadører.

Moro med sparkel

Morten Fehn fra Jordan er malermester. Han er også ekspert på sparkel. Nå er han på plass for å vise kursdeltagerne hvordan de helsparkler vegger. Han vil også sørge for at selgerne lærer seg å bruke papirstrimler i skjøtene.

– Når du sparkler mellom to gipsplater, dreier det seg om mye mer enn ei pen overflate. Platene må bindes sammen og det gjør du med papir og gipssparkelmasse, sier han og trekker opp ei papirremse som kursdeltagerne skal prøve seg med.  

Dele på Pinterest SPARKELSJEFEN: – Med godt verktøy er det enklere å sparkle enn mange kanskje tror, sier Morten Fehn. Han er Jordans sparkelekspert. Nå skal han lære bort triksene med å bruke papirstrimler i skjøtene.

SPARKELSJEFEN: – Med godt verktøy er det enklere å sparkle enn mange kanskje tror, sier Morten Fehn. Han er Jordans sparkelekspert. Nå skal han lære bort triksene med å bruke papirstrimler i skjøtene.

Maler på rekordtid

Lars Petter Rustan har samlet troppene i et rom fult av oppsatte vegger og andre gjenstander som skriker etter å bli malt. Her skal det sprøytemales med Wagners malersprøyter.

– Det er ingenting som er så moro som å sprøytemale. Jeg tror mange vil få seg en overraskelse. Det er helt utrolig hvor effektive disse sprøytene er, sier han og viser hvordan en kurv kan males på nøyaktig fem sekunder. 

Dele på Pinterest 1-2-3: Lars Petter Rustan viser hvordan man kan sprøytemale en kurv på fem sekunder.

1-2-3: Lars Petter Rustan viser hvordan man kan sprøytemale en kurv på fem sekunder.

Mer informasjon:

Jordan

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]