Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Bloggernes favorittfarger blir egen kolleksjon

  Nordsjö
«Nordic Colours 2018» er et helt unikt fargekart tatt frem av Nordsjö i samarbeid med ni nordiske interiørbloggere. Fargekartet består av bloggernes egne signaturfarger.
SIGNATURFARGER
SIGNATURFARGER: Ni nordiske interiørbloggere har plukket ut sine egne signaturfarger og Nordsjö har satt det sammen til en fargepalett. Nordsjö

Ni kjente interiørbloggere fra hele Norden er blitt invitert av malingleverandøren Nordsjö til å sette sitt preg på interiøret i 2018. Resultatet ble fargekolleksjonen «Nordic Colours 2018», som er en palett med bloggernes egne signaturfarger, farger de tror vil prege interiøret i år.

Ta naturen inn

Naturlig
NATURLIG: Bloggeren Anna Kubel valgte en grønn farge som minner om skogen der hun bor. Nordsjö

Anna Kubel, som er en av de medvirkende interiørbloggerne, bor med skogen som nabo. Derfor ville hun ha en farge som speilet måten hun lever på. Fargen ble en varm og dus skogsgrønn farge, som hun har valgt å kalle Kubel Green Forest. Med denne fargen har hun tatt den vakre naturen inn i sitt hjem.

– Jeg synes at grønt skaper en rolig og koselig atmosfære. Etter lenge å ha lett etter den perfekte grønfargen, er jeg stolt over endelig å ha funnet den. Det var viktig at denne fargen ble nettopp skogsgrønn uten at den ble for lys eller mørk, sier Kubel, som jobber som fotograf og stylist.

Kan kombineres

De ni bloggerne fra hele Norden ble først invitert til et treff med forelesninger og kreative workshops. Deretter fikk de skape hver sin signaturfarge, som de tror vil være aktuell i interiøret. For Nordsjö er det tydelig at forbrukere vil ha mer farge i hjemmet, for å gjøre det mer hjemmekoselig og personlig.

Fargepaletten «Nordic Colours 2018» består av litt mer duse farger enn vi har sett før, og alle farger fungerer godt sammen med en base av grått eller hvitt.

Kollage
KOLLAGE: Nordic Colours 2018» består av duse farger som kan kombineres med grått og hvitt. Nordsjö

Bloggernes signaturfarger i Nordsjö Nordic Colours 2018

AimForHappiness: «Peony» (myk varmrosa)

Hvitelinjer: «Lion Heart» (mørk varmgul)

CamillaAthena: «Brown» (varm brunsvart)

CarlaSofieMolge: «Warm Grey» (lys varmgrå)

Add Simplicity. «Reflections» (kompleks mellommørk greige)

Kubel. «Green Forest» (varm og dus mellomgrønn)

byMalin: «Back to the roots» (dyp skogsgrønn)

byPella: «Pale dune» (lys sandgrå)

Lenas: «Dusty Green» (dempet grågrønn)

 

 

Mer informasjon

Nordsjö

Les også Samstemt om sotede farger

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
HappyHomes annons