Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Vedum annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Nordsjö lanserer Spiced Honey som årets farge 2019

  Nordsjö
Spiced Honey er en varm gulbrun tone, som kan skape både ro og energi. Effekten avhenger av hva fargen kombineres med, og kombinasjonsmulighetene er mange.
Spiced Honey fra Nordsjö
AKTIV: Med følge av klarere nyanser av rødt, gult og blått blir Spiced Honey en livfull farge. Nordsjö

– Fargen er kompleks og svært anvendbar. Sammenlignet med årets farge i 2018, som gikk mer mot beige/brunt/grått, er denne tydeligere, og tar noe mer plass, sier Per Nimer, designsjef i Nordsjö.

I sin presentasjon under lanseringen pekte han på at det blir mer farge framover. Noe han hilser velkommen.

Optimistiske farger

Fargene er tatt ut av selskapets globale trendteam, og baserer seg på deres tolking av hvordan samfunnet vil utvikle seg og hva vi som forbrukere vil ha behov for framover.

– Vi er optimistiske og vil ta grep. Vi er litt trøtte på idealismen. Vi vil ha fakta og realisme. Vi er trøtte på alt for mange valg. Vi er trøtte på all storytelling. Sannhet er viktig, sa Nimer.

Dette er strømninger som vil prege hvordan vi innreder hjemmene våre framover.

Spiced Honey fra Nordsjö
PERSONLIG: Spiced Honey kan kombineres og varieres til mange uttrykk. En ekstra personlig vri skapes ved å male mønster på veggen. Nordsjö

Et hjem med riktig atmosfære

Spiced Honey fra Nordsjö
HJERTELIG: Kombinert med varme rødtoner og grønt, ønsker Spiced Honey hjertelig velkommen og innbyr til hygge og fellesskap. Nordsjö

Hjemmet vårt er basen der vi ruster oss for å møte verden. Og det vi trenger nå, ifølge trendekspertene, er et sted for å tenke, et sted for å drømme, et sted å ha det bra sammen og et sted for å være aktive. De nye fargene fra Nordsjö er nøye utvalgt for å bidra til å skape slike steder.

– Vi liker farger og har behov for dem. Problemet er at vi ikke tør hjemme. Men blant de nye fargene er det paletter som er lette å like, og som passer inn i et moderne norsk boligmiljø, mener Nimer.

Fire paletter

Sammen med årets farge kommer et godt knippe farger som kan kombineres på ulike måter. Nordsjö legger vekt på at det skal være stort rom for personlige løsninger. Fargene er ordnet i fire paletter: varm nøytral, myke pasteller og to med mer aktive og kraftfulle farger. Spiced Honey er en sentral farge i alle fire.

Fire paletter fra Nordsjö
PALETT: Nordsjös trendteam har valgt en bred palett som svar på hvilke farger vi trenger i 2019, med Spiced Honey som hovedfargen. Nordsjö

Dette ble brukt:

  • Årets farge 2019: Spiced Honey - NORDSJÖ
Les også Vi skal innrede for eget ve og vel

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Innendørs

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: