IFI logo
Se flere bilder
Nordsjö lanserer Spiced Honey som årets farge 2019

Foto: Nordsjö

Nordsjö lanserer Spiced Honey som årets farge 2019

Spiced Honey er en varm gulbrun tone, som kan skape både ro og energi. Effekten avhenger av hva fargen kombineres med, og kombinasjonsmulighetene er mange.

Bjørg Owren

Bjørg Owren
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Fargen er kompleks og svært anvendbar. Sammenlignet med årets farge i 2018, som gikk mer mot beige/brunt/grått, er denne tydeligere, og tar noe mer plass, sier Per Nimer, designsjef i Nordsjö.

I sin presentasjon under lanseringen pekte han på at det blir mer farge framover. Noe han hilser velkommen.

Se flere bilder
Spiced Honey fra Nordsjö

Foto: Nordsjö

AKTIV: Med følge av klarere nyanser av rødt, gult og blått blir Spiced Honey en livfull farge.

Optimistiske farger

Fargene er tatt ut av selskapets globale trendteam, og baserer seg på deres tolking av hvordan samfunnet vil utvikle seg og hva vi som forbrukere vil ha behov for framover.

– Vi er optimistiske og vil ta grep. Vi er litt trøtte på idealismen. Vi vil ha fakta og realisme. Vi er trøtte på alt for mange valg. Vi er trøtte på all storytelling. Sannhet er viktig, sa Nimer.

Dette er strømninger som vil prege hvordan vi innreder hjemmene våre framover.

Se flere bilder
Spiced Honey fra Nordsjö

Foto: Nordsjö

PERSONLIG: Spiced Honey kan kombineres og varieres til mange uttrykk. En ekstra personlig vri skapes ved å male mønster på veggen.

Et hjem med riktig atmosfære

Hjemmet vårt er basen der vi ruster oss for å møte verden. Og det vi trenger nå, ifølge trendekspertene, er et sted for å tenke, et sted for å drømme, et sted å ha det bra sammen og et sted for å være aktive. De nye fargene fra Nordsjö er nøye utvalgt for å bidra til å skape slike steder.

– Vi liker farger og har behov for dem. Problemet er at vi ikke tør hjemme. Men blant de nye fargene er det paletter som er lette å like, og som passer inn i et moderne norsk boligmiljø, mener Nimer.

Se flere bilder
Spiced Honey fra Nordsjö

Foto: Nordsjö

HJERTELIG: Kombinert med varme rødtoner og grønt, ønsker Spiced Honey hjertelig velkommen og innbyr til hygge og fellesskap.

Fire paletter

Sammen med årets farge kommer et godt knippe farger som kan kombineres på ulike måter. Nordsjö legger vekt på at det skal være stort rom for personlige løsninger. Fargene er ordnet i fire paletter: varm nøytral, myke pasteller og to med mer aktive og kraftfulle farger. Spiced Honey er en sentral farge i alle fire.

Se flere bilder
Fire paletter fra Nordsjö

Foto: Nordsjö

PALETT: Nordsjös trendteam har valgt en bred palett som svar på hvilke farger vi trenger i 2019, med Spiced Honey som hovedfargen.

Dette ble brukt
  • Årets farge 2019: Spiced Honey - NORDSJÖ
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.