Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Gult til hele huset

Alle som har savnet gult som interiørfarge har mye å glede seg over denne høsten. Den kan bli gul i alle rom, hvis du har lyst.

cloud_download
fullscreen
 • <b>NORDISK:</b> En kombinasjon av malte vegger og ulike naturmaterialer i gultoner er «helt 2018». Veggene er malt i fargen Evig fra Beckers. NCS S 3020-Y40R.

  Foto: Beckers

 • <b>HARMONI:</b> Ton-i-ton er oppskriften til en god og harmonisk atmosfære. Veggene er malt i fargen Dijon fra Butinox, og gulv behandlet med TreStjerner gulvmatt som bevarer den gylne løden i treet.

  Foto: Butinox

 • <b>MESSENYTT:</b> Det var mye gult på høstens Oslo Design Fair. Bloomingville var blant dem som gikk for gult både på vegger, saker og ting.

  Foto: Chera Westman/ifi.no

 • <b>DANSK:</b> Den danske malingsleverandøren Flügger kombinerer gult med gyllent blankt metall. Veggen er malt i fargen Siena Claire no 69, fra Flüggers stilhistoriske fargekort.

  Foto: Flügger

 • <b>ROTTING:</b> Gylne naturmaterialer er en del av den gule trenden, og da er rotting igjen aktuelt. Tapetet med rottingmønster er fra kolleksjonen Lazy Sunday fra Borge.

  Foto: Borge

 • <b>HONNING:</b> Nordsjö har lansert Spiced Honey som årets farge 2019. Den endrer karakter alt etter hvilke farger du setter til.

  Foto: Nordsjö

Annonse
Annonse
Ton-i-ton gult interiør

HARMONI: Ton-i-ton er oppskriften til en god og harmonisk atmosfære. Veggene er malt i fargen Dijon fra Butinox, og gulv behandlet med TreStjerner gulvmatt som bevarer den gylne løden i treet.
camera_alt (Butinox)

Du kan knapt går forbi en klesbutikk uten at det er noe gult som lokker. Og klær og mote følger hverandre, så tar du en sving innom interiørbutikkene er det også mye gult i sikte.

Gult avanserer til hovedfarge

Fargen er i ferd med å ta en posisjon langt utover «prikken over i-en» som en fargeklatt på en pute i sofaen. Gjør klart for gule vegger, og den kan passe i alle rom. Det har vi belegg for å si etter å ha tittet litt på leverandørens nyheter for høsten.

Gult er mer enn påskegult

Dempet gulfarge

DANSK: Den danske malingsleverandøren Flügger kombinerer gult med gyllent blankt metall. Veggen er malt i fargen Siena Claire no 69, fra Flüggers stilhistoriske fargekort.
camera_alt (Flügger)

De gultonene som er i vinden nå, og aktuelle på store flater, er ganske «skitne» og har mye sort i seg. Glem solgult og påskegult. Fargene minner mer om sennep, rav, honning, modent korn og gyllen sand. Det er vanskelig å beskrive fargefamilien med ett ord; men grå-brun-gul-grønn er ganske dekkende.

Gylne trematerialer

Den gule trenden viser seg også i økt bruk av tre: furu er tilbake i motebildet. Ofte kombineres ulike tresorter og «lag på lag». Inspirasjonen fra 70-tallets «furu-look» er tydelig, men stilen og formspråket er nytt. Det rene nordiske uttrykket har erstattet bonderomantikken med sine profilerte paneler og snirklete sokler.

Gult rottingtapet

ROTTING: Gylne naturmaterialer er en del av den gule trenden, og da er rotting igjen aktuelt. Tapetet med rottingmønster er fra kolleksjonen Lazy Sunday fra Borge.
camera_alt (Borge)

Fargekart som viser vei til gult

Spiced Honey fra Nordsjö

HONNING: Nordsjö har lansert Spiced Honey som årets farge 2019. Den endrer karakter alt etter hvilke farger du setter til.
camera_alt (Nordsjö)

Malingsleverandørene fanger raskt opp trendene, og de nye fargekartene fra Beckers, Butinox og Flügger viser alle vei til gråaktige, varmgule toner. Årets Farge for 2019 fra Nordsjö, Spiced Honey, ligger i samme gate. Pure & Original lanserer i disse dager «The Neomodernist Collection», der også de gylne fargene er godt representert.

Tapetene gir fargene ny karakter

Blant tapetkolleksjonene skjuler det seg mange godbiter. I tillegg til farge og mønster, tenk også på tekstur når du velger tapet. Her ligger mange muligheter til å trylle fram akkurat den atmosfæren og det stiluttrykket du ønsker.

Humoristisk tapet

HUMOR: Med tapet får du mer enn farge. Med dette tapetet fra Flavorpaper for Arte får du garantert fram smil. Er det en bartevegg, eller? Green Apple fører tapetet Mustachio.
camera_alt (Green Apple)

Oppdatert: 17.12.2019  

Tapeter og farger brukt:

Hovebildet/NORDISK:

Veggfarge: «Evig» (NCS S 3020-Y40R) fra BECKERS

remove_circle_outline
HARMONI:

Veggfarge: «Dijon» fra BUTINOX

remove_circle_outline

Gulvbehandling: TreStjerner gulvmatt – TRESTJERNER

remove_circle_outline
DANSK:

Veggfarge: «Siena Claira no 69», Stilhistorisk fargekart – FLÜGGER

remove_circle_outline
ROTTING:

Tapet: kolleksjon «Lazy Sunday» fra BORGE

remove_circle_outline
HONNING:

Gulfarge: «Spiced Honey» fra NORDSJÖ

remove_circle_outline
MODERNISME:

Veggfarge: «Kenyan Copper» fra PURE & ORIGINAL

remove_circle_outline

Takfarge: «Honey Glow» fra PURE & ORIGINAL

remove_circle_outline
HUMOR:

Tapet: «Mustachio» fra Flavorpaper for Arte – GREEN APPLE

remove_circle_outline
SMÅMØNSTRET:

Tapet: «Palladio» fra FANTASI INTERIØR

remove_circle_outline
ITALIENSK:

Tapet fra Rubelli fra Venezia – INTAG

remove_circle_outline
ENERGI:

Tapet: kolleksjon «Vivid» fra STOREYS

remove_circle_outline
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]