Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Mal deg litt vårstemning

Det er herlig når snøen gir tapt for vårsola. Synes du det går litt sakte, så finn fram maling og pensel og mal våren inn i huset.

 • <b>DIY:</b> Selvgjort er velgjort. Når du har funnet fram maling, pensel, slipeklosser, engangshansker og wipes, maler du fort vårsola inn i heimen.

  Foto: Bjørg Owren/ifi.no

 • <b>KRAKK:</b> En gulmalt krakk vil kvikke opp ethvert kjøkken, og bli en poppis. Krakken her er malt med Bengalakk i fargen NCS S1060-Y10R.

  Foto: Butinox

 • <b>DO:</b> Her males taket på toalettet gult. Veggene skal kles med en sort tapet, så derfor var vi ikke så nøye med tildekking.

  Foto: Mari Andersen Rosenberg/ifi.no

 • <b>DØR:</b> Knall start på dagen med dør malt i fargen Raps fra Beckers. Gulvet er malt i farge Pusserrosa.

  Foto: Beckers

 • <b>NYANSER:</b> Gult passer til de fleste farger, kunsten er å finne riktig nyanse. Her er fargene Solvarm, Mangogul og Honungsmelon fra Beckers.

  Foto: Beckers

Annonse
Annonse

Gult er den gladeste og mest optimistiske av alle farger. Den er som solen, og det er ofte bare et lite streif som skal til for å få oss til å krype ut av vinterdvalen. Hvis du er en av dem som kjenner det boble litt ekstra når vårsola tar tak, så hold på følelsen ved å ta et solstreif inn i huset. Her er noen tips:

Mal en gul stol

Male krakk gul

KRAKK: En gulmalt krakk vil kvikke opp ethvert kjøkken, og bli en poppis. Krakken her er malt med Bengalakk i fargen NCS S1060-Y10R.
(Butinox)

En knall gul krakk på kjøkkenet er en garantert suksess. Hvis du ikke har en gammel stol, så spør noen i familien eller venner om de har noe avlagt i boden. Nå gir vi bort i stedet for å kaste. Gi den gamle stolen en grundig vask, gå over den med en slipekloss, fjern støv og mal i vei. Vips så har du vårsola inne, selv på den mest triste gråværsdagen.

LES OGSÅ: Ulike måter å male stolen

Mal en gul dør

Male døren gul

DØR: Knall start på dagen med dør malt i fargen Raps fra Beckers. Gulvet er malt i farge Pusserrosa.
(Beckers)

Hva med en gul dør? Det må slett ikke være samme farge på alle dørene i et hus. Kanskje døren til kjøkkenet vil kle å være gul? Eller hva med døren til badet? Maler du døren gul, er du garantert en varm og hjertelig start på dagen. Døren sier ikke noe, men står der og stråler «hei og velkommen inn».

Maling som passer

Det finnes mange typer maling, noen passer best for tak andre for dører og møbler. Fortell i butikken hva du skal male, så finner de typen som er best egnet.

Nyanser av gult

NYANSER: Gult passer til de fleste farger, kunsten er å finne riktig nyanse. Her er fargene Solvarm, Mangogul og Honungsmelon fra Beckers.
(Beckers)

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]