Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Godt nytt år med gult og oransje

Trenger du et ekstra piff og litt påfyll av energi på nyåret, så har vi et fargeforslag: Oransje og gult virker oppmuntrende, gir glede og skaper optimisme.

 • Godt nytt år med gult og oransje

  Foto: Beckers, Borge, Butinox, Fantasi Interiør, Flügger, Green Apple, Intag, Nordsjö, Storeys, Tapethuset

 • <b>FØR OG ETTER:</b> Det er lite som skal til;Det hvite kjøkkenet blir som nytt med to malte striper over kjøkkenbenken. Fargene er fra Nordsjö, årets farge Spaced Honney i kompani med den svært aktive oransje E0.62.53 fra Nordsjö’s fargesystem.

  Foto: Nordsjö

 • <b>PERSONLIG:</b> I Beckers’ nye palett er det farger for maksimalistiske og personlige uttrykk. Fargen Kummun 644 gir en varm og frisk følelse til rommet.

  Foto: Beckers

 • <b>LADESTASJON:</b> Spisekroken på jobben eller hjemme kan bli en skikkelig ladestasjon med dette tapetet fra Arte. Design Brasilia, kolleksjon Flavorpaper for Arte. Føres av Green Apple.

  Foto: Green Apple

 • <b>FERSKEN:</b> Nå er det fritt fram igjen for fersken i alle nyanser. Veggene er malt med Butinox Stue & Sov Matt. Farge 5900 Søt Fersken stråler i kompani med blå 5833 Midnatt.

  Foto: Butinox

 • <b>TAPET:</b> Ett rom for hvile og ett for påfyll av energi. Med tapet tryller du fram ønsket atmosfære. Tapetet her er fra kolleksjonen Grace, som føres av Storeys.

  Foto: Storeys

 • <b>LIVLIG:</b> Tapetprodusenten Ejiffinger er kjent for sine friske farger. I kolleksjonen Sundari er det mye god energi. Føres av Storeys.

  Foto: Storeys

Annonse
Annonse
Gul maling på veggen

PERSONLIG: I Beckers’ nye palett er det farger for maksimalistiske og personlige uttrykk. Fargen Kummun 644 gir en varm og frisk følelse til rommet.
(Beckers)

Farger påvirker oss både fysisk og psykisk. Enkelt forklart er det slik: Når vi ser farger, setter fargebølgenes forskjellige energier i gang ulike biokjemiske prosesser i kroppen via hjernen og nervesystemet, dette merker vi både både fysisk og psykisk.

Oppmuntrende eller dempende

Med tanke på humør og energi virker noen farger oppmuntrende og stimulerende, andre avslappende og dempende. Gult og oransje er de fargene som gjør oss mest glade, energiske og virker oppkvikkende. Fra forskning vet vi at effekten er størst ved høy fargestyrke og store flater, men vi tenker at det er med farger i innredning som krydder i matlaging; det er lite som skal til for å gjøre forskjell.

Vi trenger påfyll

Farger som gir energi

TAPET: Ett rom for hvile og ett for påfyll av energi. Med tapet tryller du fram ønsket atmosfære. Tapetet her er fra kolleksjonen Grace, som føres av Storeys.
(Storeys)

Det er mye fokus på å innrede med farger som demper og roer. Men vi trenger mer enn hvile og avslapping. Nå er det tid for å slippe til farger som gir oss et energiboost!

Mest krutt er det i gult og oransje i lyse og klare farger. Her er det ikke noe som er riktig eller galt, velg den fargen og nyansen du kjenner mest for. Husk at farger handler om følelser, og du skal kjenne at den er fin.

Passer overalt

Stol trukket i oransje tekstil

STOL: Trekk en gammel stol i et tekstil med friske farger, så har du en god energipille til entreen eller stua. Stoffet på denne stolen er fra Borge, kolleksjon Animalia.
(Borge)

Gult og orange passer til det meste. Hvor mye eller lite som skal inn av fargen er opp til deg. Kanskje holder det med en liten dose, som en frisk stol i entreen? Eller kanskje du vil starte dagen i en spisekrok som spruter av energi? Her er det ingen regler.

Godt fargeår

Du kan male eller tapetsere; et felt på en vegg, en eller flere vegger. Sy noen nye gardiner og puter, trekke om en stol eller slå til med et teppe i stuen. Og husk; litt er bedre enn ingen ting. 2019 skal bli et godt fargeår!

Fersken-farget vegg

FERSKEN: Nå er det fritt fram igjen for fersken i alle nyanser. Veggene er malt med Butinox Stue & Sov Matt. Farge 5900 Søt Fersken stråler i kompani med blå 5833 Midnatt.
(Butinox)

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]