Kategorier
Meny
Konto
Annonse
Borge annons
Borge annons

Velg trendy mønster i vinyl på badet

cloud_download
fullscreen
 • Velg trendy mønster i vinyl på badet

  Foto: Tarkett

 • <b>KOMBINASJONER:</b> Våtromsbelegg kan brukes sammen med alle typer veggmaterialer for bad – fliser, våtromsvinyl, våtromsplater og malingsystemer.

  Foto: Tarkett

 • <b>TIDLØST:</b> «Contrast Multi» er et tidløst svart/hvittmønster der kontraster av lyst og mørkt i likevekt skaper en dybde som fanger blikket.

  Foto: Tarkett

 • <b>TÅLER MER: </b>Kolleksjonene er godkjente for våtrom og kan trygt brukes på baderom, vaskerom og andre rom som skal tåle litt ekstra.

  Foto: Tarkett

Med vinylgulv med mønster inspirert av terrazzo eller skimrende steindesign får baderommet et trendy preg, som vil stå seg godt gjennom årtier.

Annonse

Vinyl er på mange måter det perfekte gulvvalget i våtrom. Det helt gjennom vanntette materialet er både slitesterkt og lett å holde rent. Det har kommuner og helseinstitusjoner og andre profesjonelle bestillere skjønt for lenge siden, og derfor er det nesten alltid brukt i blant annet baderom på sykehjem og toaletter på skoler og barnehager.

Nå kommer også homogen vinyl med trendy design tilpasset private baderom. Designet er tidsriktig og tidløst, inspirert av stein og terrazzo.

Tøff overflate

TØFF OVERFLATE:Den motstandsdyktige iQ PUR-overflaten gjør at gulvene har markedets beste beskyttelse mot merker og flekker, og er derfor et utmerket valg til baderom.

Proffe valg

Tåler mer

TÅLER MER: Kolleksjonene er godkjente for våtrom og kan trygt brukes på baderom, vaskerom og andre rom som skal tåle litt ekstra.

– Gulv til bad med terrazzomønster har lange tradisjoner. Nå er det igjen stor etterspørsel etter dette designet, og med Tarketts nye vinylkolleksjon kan du lage et eksklusivt og innbydende bad som ser ut som alt annet enn et institusjonsgulv, sier Ingeborg Bigum Borgen hos Tarkett.

Kolleksjonen som har åtte ulike design, er hentet fra de populære vinylkolleksjonene iQ Surface og iQ Megalit, som tidligere kun har vært rettet mot proffmarkedet. Våtromskolleksjonen har ulike fargepaletter og er skapt for at man skal kunne mikse og matche ulike design.

Inspirert av naturen

iQ Megalit har et elegant mønster med store flak i skimrende nyanser, og er inspirert av naturens egne mineraler og metaller. De fire utvalgte fargene er «Old Brick», «Black», «Grey Beige» og «White».

iQ Surface har et kraftig og subtilt mønster der fargekomposisjonen løfter en lekenhet og en nordisk eleganse i et dynamisk samspill. De fire fargene er «Contrast Multi», «Contrast Airy», «Rouge Airy» og «Rouge Multi». iQ Surface-kolleksjonen, som med stor suksess ble lansert under Milano Design Week 2019, er resultatet av et kreativt samarbeid mellom Tarkett og Note Design Studio.

Tarketts vinylgulvkolleksjon for baderom kan like godt brukes på kjøkkenet, ved inngangsdøren eller på et soverom.

Kombinasjoner

KOMBINASJONER: Våtromsbelegg kan brukes sammen med alle typer veggmaterialer for bad – fliser, våtromsvinyl, våtromsplater og malingsystemer.

Gjenvinnbart

Vinyl er også et godt valg for miljøet. Tarkett har i senere år utviklet en industriell vaskemetode som gjør det mulig å resirkulere gulvene når de en gang i fremtiden må skiftes ut.

LES OGSÅ: Lønnsomt og klimasmart med vinylretur

 – Dette er et viktig steg på veien mot et sirkulært og fossilfritt samfunn, sier Bigum Borgen.

Vinylgulvene er fri for ftalater og godkjent for bruk i våtrom.

 

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse

Siste artikler

Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]