Kategorier

Meny

Konto

Tryggere kan ingen være

Fordelene er mange med våtromsvinyl. Vanntett og fuktsikkert, mykt og varmt å gå på – og nå også tidsriktig og trendy. Tarkett lanserer nye design som gjør både gulv og vegg stilsikkert og funksjonelt.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Tryggere kan ingen være

Foto: Tarkett

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Betonglook og grafiske mønstre er sammen med marokkansk-inspirerte flisdesign noe av det mest trendy du kan velge til badet. Samtidig er dette klassiske mønstre og farger du ikke går lei av. Med våtromsvinyl får du også et fuktsikkert og langsiktig holdbart baderomsinteriør. Med andre ord – tryggere kan ingen være...

Tarkett har oppdatert våtromskolleksjonen Aquarelle med flere mønstre og farger. Dette er gulv, vegger og border som byr på muligheter til å skape et stilsikkert og funksjonelt bad.

Dele på Pinterest Den nærmeste veggen i Soft Contrast Grey, bakre vegg i Soft White, og det lekre gulvmønsteret heter Istanbul Medium Grey.

Den nærmeste veggen i Soft Contrast Grey, bakre vegg i Soft White, og det lekre gulvmønsteret heter Istanbul Medium Grey.

Kan kombineres

Inspirasjonen til de nye fargene og designene er hentet fra naturen. Her er gulvmønsteret Raw Concrete, slik at du kan få et lettstelt og vanntett baderomsgulv med betonglook, som er varmt og mykt å gå på. Betonglook står flott i kombinasjon med porselen og tilbehør i naturmaterialer.

I kolleksjonen finnes også de populære orientalske mønstrene som vi Nordmenn er blitt så glade i de siste årene.

Resultatet er en unik kolleksjon med mønstre som gir uendelige kombinasjonsmuligheter – fra det folkelig tidløse eller klassisk elegante til det rustikke moderne.

Dele på Pinterest Baderomsgulv med betonglook kan fint kombineres med porselen og tilbehør i naturmaterialer.

Baderomsgulv med betonglook kan fint kombineres med porselen og tilbehør i naturmaterialer.

Få fuger

Aquarelle-serien er laget i våtromsvinyl, og fungerer utmerket sammen med gulvvarme. Materialet holder også en temperatur som er behagelig å gå på, selv uten gulvvarme. Gulvbelegget kommer også i brede formater, som gjør det mulig med skjøtefri legging i de fleste baderom. Veggvinylen monteres horisontalt og strekkes rundt rommet istedenfor å settes opp i lengder, som man gjør med tapet. Veggen kompletteres til slutt med en matchende bord mot taket. 

Det gjør at antallet skjøter der vann kan trenge inn blir redusert til et minimum. Alle skjøter skal sveises slik at de blir tette. Sammen med materialets egne vanntette egenskaper gjør dette at våtromsvinyl er noe av det mest fuktsikre og trygge du kan velge til våtrommet.

Dele på Pinterest Uansett hvilken stil du foretrekker er mulighetene til å matche vegger, border og gulv mange.

Uansett hvilken stil du foretrekker er mulighetene til å matche vegger, border og gulv mange.

Enkel rengjøring

Våtromsvinyl er enkelt å holde rent. Her er ingen fuger som skitten setter seg fast i, og både gulv og vegger rengjøres best med en myk svamp, lunkent vann og litt universalt rengjøringsmiddel, og tørkes raskt over med en nal. 

Dele på Pinterest Mønsteret Circle Flower, et gulv som lar seg kombinere med det meste innen baderomsinnredning.

Mønsteret Circle Flower, et gulv som lar seg kombinere med det meste innen baderomsinnredning.

Mer informasjon:

Tarkett

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]