Kategorier

Meny

Konto

Stemning med vinyl på badet

Et baderom er i dag ikke ensbetydende med flislagte overflater, selv om det er det mest tradisjonelle. Her har hytteeierne gått en annen vei, og kombinert vinyl og panel.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Stemning med vinyl på badet

Foto: Per Erik Jæger/ifi.no

I det store og det hele ønsker vi oss et moderne, lettstelt, hygienisk og praktisk bad – i all enkelhet! Da handler det om å gjøre de riktige valgene. Våtromsvinyl er et godt og spennende alternativ til fliser, og kan enkelt kombineres med andre materialer. 

Dele på Pinterest Mønsteret på våtromsvinylen gir rommet karakter, i fin kontrast til det hvitmalte panelet.

Mønsteret på våtromsvinylen gir rommet karakter, i fin kontrast til det hvitmalte panelet.

Vær kreativ

- Med våtromsvinyl har man en gyllen mulighet til å skape et utradisjonelt bad og være kreativ ved valg av design – det være seg bølger, palmer, skifer eller bjørketrær. Fra ensfarget hvitt til tofargede mønstre. Valgmulighetene er mange, sier en entusiastisk Gunni Marie Blunck, Marketing Manager hos Forbo Flooring.

Uansett hva man foretar seg på et våtrom, har man selv ansvar for at forskrifter, lover og regler ivaretas. Utover det kan man bruke ressursene på den estetiske biten. På dette hyttebadet ønsket eierne å kombinere malt treverk og vinyl, og resultatet er et fresht, lettstelt og delikat rom. Med hvitt, sort og grått som basisfarger, kan man enkelt endre aksentfargene i form av håndklær, matter og annet tilbehør. 

Pottetett

- Med horisontal legging unngår man skjøter i hjørnene. En eventuell bord overlapper veggvinylen, som igjen overlapper gulvbelegget og man får et 100 prosent tett bad. Vedlikeholdet er utrolig enkelt, og man slipper å bruke tid på rengjøring med en tannbørste mellom flisfugene, legger Blunck til.

 

Dele på Pinterest Et fresht, delikat og praktisk rom, med vinyl på en vegg samt gulvet.

Et fresht, delikat og praktisk rom, med vinyl på en vegg samt gulvet.

Mer informasjon:

Forbo Flooring

Dette ble brukt:

Vinylbelegg på vegg og gulv: utgått design – se Spirit of SPA på www.forbo-flooring.no for flere alternativer

Panel: malt i farge 0502-Y

Innredning, dusjkabinett, speilskap, håndklær og annet løsøre: PRIVAT

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]