Kategorier

Meny

Konto

Fra soverom til bad

Familiens to døtre hadde et klart ønske om «et velfungerende bad, uten bøtter og kanner overalt!» Og slik ble det.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Fra soverom til bad

Foto: Jan Larsen/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sommerhyttas minste soverom gikk fra å være et mørkt rom med sterkt gulnet treverk på alle flater, til et lyst og delikat, praktisk bad. Panelet er beholdt både i tak og på vegger, men det tidligere gulnede uttrykket med store kvister har derimot gått over i historien.

Badet rommer både dusjkabinett, vask og oppbevaringsplass. På vindusveggen er det montert en lang benk, med praktiske hyller som gir plass til blant annet håndklær, sengetøy og toalettsaker. Et stripete forheng skjuler det hele og tilfører også rommet friske farger, sammen med gardinene. 

Dele på Pinterest Alltid beredt – fluesmekkeren henger klar! Mer forheng og gardin, i samme tekstiler som ved benken. Skittentøysdunken har fått en pute, og fungerer også som sitteplass.

Alltid beredt – fluesmekkeren henger klar! Mer forheng og gardin, i samme tekstiler som ved benken. Skittentøysdunken har fått en pute, og fungerer også som sitteplass.

Dele på Pinterest Benken og forhenget skjuler hyller med nødvendige ting & tang. Gardin og forheng har samme farger, som gjør at blomstene og stripene fungerer så bra sammen.

Benken og forhenget skjuler hyller med nødvendige ting & tang. Gardin og forheng har samme farger, som gjør at blomstene og stripene fungerer så bra sammen.

De fine fargene

Det nye rommet har delikate farger, med hvitt tak, dusgrønne vegger og tekstiler i grønt, hvitt og blått. Veggfargen danner en nydelig bakgrunn for umalt treverk, tekstiler med farger og innslagene av hvite elementer. Forheng og gardin har forskjellige mønstre i samme farger, uten at inntrykket blir rotete. Like farger og fargestyrker gjør sitt til at blomster og striper kler hverandre og ikke skaper støy.

Vegg i vegg ligger toalettet, som har fått hvitt tak og svale, himmelblå vegger. Gulv, speil og hylle sørger for varme innslag.

Badet har vært en ubetinget suksess fra dag én, og med et så innbydende interiør og like god atmosfære, er det vanskelig å gjøre seg fort ferdig med morgentoalettet…

Dele på Pinterest Toalettet er kjølig blått som himmelen, med varme innslag av treverk.

Toalettet er kjølig blått som himmelen, med varme innslag av treverk.

Dele på Pinterest Den duse grønnfargen danner en nydelig bakgrunn for umalt treverk, tekstiler med farger og innslagene av hvite elementer.

Den duse grønnfargen danner en nydelig bakgrunn for umalt treverk, tekstiler med farger og innslagene av hvite elementer.

Mer informasjon

Nordsjö

Dette ble brukt

Bad

Tak, lister og vindu: Ambiance Superfinish 40, halvblank, farge 0502-Y – NORDSJÖ

Vegger: Ambiance Superfinish 40, farge S 1005-G60Y – NORDSJÖ

Gardiner, lamper, speil, vaskesett og annet løsøre: PRIVAT

Toalett

Tak, lister, vinduer og dører: Ambiance Superfinish 40, halvblank, farge 0502-Y – NORDSJÖ

Vegger: Ambiance Superfinish 40, halvblank, farge S 0520-R80B – NORDSJÖ

Speil, hylle, lampe, gardin og annet løsøre: PRIVAT

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]